Orgonshop by Claudia

Orgonshop by Claudia 

De Orgonite* die ik maak(samen met mijn man) daarvan is ( er via deze site ) een edelsteen beschrijving bij. Maar ik zelf vind de werking belangrijker, deze word bekrachtigt door de edelstenen, en de metalen die erin verwerkt worden. (en een stukje passie van ons )

Onze visie hierop :

Wat is orgonite?
Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken. Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzerslijpsel en aluminiumslijpsel en koperdraad. De edelstenen genereren positieve orgon wat vervolgens versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos).

Hoe kies je een orgonite voor jezelf uit? 

De orgonite waar je oog op valt is diegene die jij nodig heb.
De edelsteen heeft daarin extra waarde, daarom een kleine omschrijving van de edelstenen. Je zoekt de orgonite* op gevoel, kleur et uit.
Orgonit werkt als blokkade, de edelsteen geeft steun. ( zo zie ik het)

De orgonite is diegene die jij nodig heb en de edelsteen heeft daarin extra waarde, daarom een kleine omschrijving van de edelstenen bij de webwinkel. Je zoekt meestal  de orgonite* op gevoel, kleur et uit.
De orgonite* worden zelf gemaakt, en kan op dat moment niet aanwezig zijn, je krijg bericht hier dan van.
Wij zijn net begonnen met het maken van deze mooie producten, en erg enthousiast hier van geworden.

Wie zijn wij: Mijn man en ik zijn begonnen om te kijken of dit een hele mooie hobby voor ons beiden was, mede omdat we overtuigt zijn dat het in en om huis heel veel goede zaken voor mens en dier doet, en omdat we de producten die wij in handen kregen zo fijn en zo mooi vonden, zijn we ons gaan verdiepen in het zelf maken en creëren van dit soort producten, en toen was er een hobby geboren, gezamenlijk aan de keukentafel zijn wij bezig met de orgonite, wat ons al heel veel plezier geeft. En zo hopen wij dat we voor de klanten een mooi assortiment en keuze neer te kunnen zetten.


Je eigen orgonite bestellen en of laten maken ?

Met heel veel passie en 💙 maak ik voor jou jouw speciale orgonite.
Ik heb besloten om de bestellingen te gaan maken vanaf de zaterdag/zondag/maandag.
En door de weeks niet al te veel te creëren, om zo overzicht te houden 😉 een orgonite heeft nu eenmaal tijd nodig om geheel zijn vorm te krijgen. Is het onverwachts een spoed opdracht is er altijd overleg mogelijk. Dit houd in dat je rekening moet houden met iets langere uitlevering van bepaalde producten.

Maar je weet dan dat dit niet als haast klusje gedaan is maar met heel veel 💖💖💖 en geduld om een topper af te leveren.

Zo blij dat ik begonnen ben met het maken van de orgonite 💫 een top hobby en passie die ik naast de praktijk en winkel erbij doe.

Wil je ook een orgonite van mij kopen, kom dan in de winkel ze eens bekijken.  Heb je zelf wensen, we kunnen bespreken wat haalbaar is.

Orgonite maakt van negatief, positief 🍀
Wie kan dit nu niet gebruiken 😉

Eigen Ontwikkelde orgonite bestellen is mogelijk :

Je kan bij mij je eigen orgonite bestellen, hou hier dan rekening mee:

  • het  is een handgemaakte ambachtelijk product, hierop geven wij geen garanties, als je besteld ben je verplicht tot afnamen. Natuurlijk doe ik mijn best om een zo mooi mogelijk orgonite te maken.
  • als je besteld,  word de helft van het totaal bedrag vooruit betaald. Wil je als nog het product niet afnemen, dan behouden wij het recht om deze aanbetaling te behouden (de producten die we hiervoor zijn te duur om dit zo te laten, en omdat het een speciaal aangevraagde is, is de kans klein dat ik dit zomaar weer verkoopt)

Neem voor een eigen ontwikkelende orgonite kleuren en edelstenen even contact met me op via email.


Ik maak alle orgonite zelf, op de handmatige ambachtelijke manier.

Ik gebruik hier veel metalen, edelstenen en gemalen poeder edelstenen voor. De juiste verhoudingen, niet te gierig met de metalen en edelstenen zijn, zodat de boviswaardes hoog zijn van het product.

Je kan bij mij je eigen orgonite aanvragen, maar dit kan alleen in bepaalde periodes. Als het kouder dan 21Grd is, is dit niet mogelijk. 


De extra site in teken van enkel de orgonite : Orgonshop By Claudia 

Posted by Op't Goede Spoor, Reform&More: Natuur/Gezondheidswinkel. on Tuesday, September 18, 2018

image_pdfimage_print