Orgonshop by Claudia

Orgonshop by Claudia 

Onze visie hierop :

Wat is orgonite?
Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken. Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzerslijpsel en aluminiumslijpsel en koperdraad. De edelstenen genereren positieve orgon wat vervolgens versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos).

Hoe kies je een orgonite voor jezelf uit? 

De orgonite waar je oog op valt is diegene die jij nodig heb.
De edelsteen heeft daarin “geen” extra waarde. Je zoekt de orgonite* op gevoel, kleur et uit.
Orgonite werkt als blokkade, de edelsteen geeft steun. ( zo zie ik het)

De orgonite is diegene die jij nodig heb en de edelsteen heeft daarin extra waarde, daarom een kleine omschrijving van de edelstenen bij de webwinkel. Je zoekt meestal  de orgonite* op gevoel, kleur et uit.
De orgonite* worden zelf gemaakt, en kan op dat moment niet aanwezig zijn, je krijg bericht hier dan van.

Hoe het begon: Mijn man en ik zijn in 2018 begonnen om te kijken of dit een hele mooie hobby voor ons beiden was, mede omdat we overtuigt zijn dat het in en om huis heel veel goede zaken voor mens en dier doet, en omdat we de producten die wij in handen kregen zo fijn en zo mooi vonden, zijn we ons gaan verdiepen in het zelf maken en creëren van dit soort producten, en toen was er een hobby geboren, gezamenlijk aan de keukentafel zijn wij bezig met de orgonite, wat ons al heel veel plezier geeft. En zo hopen wij dat we voor de klanten een mooi assortiment en keuze neer te kunnen zetten.  Later ben ik alleen verder gegaan en hier en daar helpt mijn man nog mee (indien nodig met het inkleuren/verven)


Natuurlijk kan je in de winkel nog een ruim assortiment blijven aankopen, maar ik werk niet meer in afstemming. Ik maak op eigen intuïtie en verkoop dit in mijn winkel, je kan dan ter plekken je eigen orgonite aankopen. Waarmee jij resoneert. Immers de orgonite die jouw aanspreekt is diegene die bij je past.

Omdat ik het liefste werkt vanuit mijn hart gevoel en intuïtie heb ik besloten om dit zo te doen, want vanuit het hart creëer je de mooiste dingen.


Ik maak alle orgonite zelf, op de handmatige ambachtelijke manier.

Ik gebruik hier veel metalen, edelstenen en gemalen poeder edelstenen voor. De juiste verhoudingen, niet te gierig met de metalen en edelstenen zijn, zodat de boviswaardes hoog zijn van het product.


Enkele reacties van klanten:

Marian

9 maanden geleden 

Ik heb er ook al een paar. Niet alleen maar mooi zijn hè die orgonites. Ze doen ook nog iets voor je. Top. En ze worden steeds mooier.


Grietje

9 maanden geleden 

Al enkele items bij Claudia gekocht ,ik vind ze heel fijn in ons huis. Ook de meiden hebben orgons bij hun bed liggen en slapen nu rustiger


j van den heuvel

9 maanden geleden 

echt heel mooi en hoop er nog een paar te verzamelen .


Via Facebook: 

Han van den Heuvel 6 juli 2018

Ik heb er nu een paar staan vind ze prachtig en weet dat ze met veel liefde en zorg gemaakt zijn door Claudia , buiten dat ze positieve tijd uitstralen zijn het echte sieraden
ik ben er zeer blij mee , en er zullen er vast nog wel een paar bijkomen want er komen steeds weer nieuwe die stuk voor stuk ook mooi zijn .


Sabine Mooijweer 4 juli 2018

De orgonites van Claudia zijn met liefde gemaakt en dat voel je. Ik heb een prachtige orgonite voor mee op beurzen, maar deze staat de rest van de tijd dus heerlijk bij mij thuis te ‘stralen’. Het is eigenlijk al een kunstwerk en dan heeft het ook nog zo’n positieve invloed. Super!


De extra site in teken van enkel de orgonite : Orgonshop By Claudia 

Facebookpagina Orgonshop By Claudia

Posted by Op't Goede Spoor, Reform&More: Natuur/Gezondheidswinkel. on Tuesday, September 18, 2018

image_pdfimage_print