De Winkel

Het begin

De winkel is in juni 2006 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als reformwinkel met voedingssupplementen en voeding, new age artikelen & Cadeau´s en alternatieve geneeswijzen. De winkel was gevestigd in het oude stationshuis aan de Steven Huygenstraat in Sint Annaparochie. De naam van de winkel, “Op ´t Goede Spoor”, is gekozen om de vroegere bestemming van het pand in ere te houden, maar is tegelijkertijd ook representatief voor de producten die wij aanbieden.

Verhuizing

In augustus 2010 zijn wij met de winkel verhuist naar een pand die meer in het centrum ligt, nl. de warmoesstraat 6.

Weetje: Warmoes betekend ook wel snijbiet: Snijbiet of warmoes is over het algemeen een makkelijke plant, hij voelt zich bijna overal thuis. (en dit is ook wat wij hier doen op deze locatie!)

Aanbod

Op ´t Goede Spoor is een reformwinkel die je producten aanbiedt op het gebied van natuurlijke voeding, lichaamsverzorging, voedingssupplementen, kruidenpreparaten, boeken, cadeau´s, new age-artikelen etc. Ons streven is u zoveel mogelijk hoogwaardige producten op natuurlijke basis te leveren, samengesteld uit de beste ingrediënten.

Wij werken met erkende producten zoals Lavera, NeoBio, Weleda, Isabella+, Solgar, Essential Organic, New Care, etc. waarvan wij weten, dat hiernaar regelmatig wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan door de betreffende leveranciers.

Bewustwinkelen.

We werken ook met ons partnerwebsite, waar heel veel artikelen op staan, er is zowat géén nee te koop bij ons in de winkel en webwinkel. Omdat de site meer dan 50000 artikelen verkoopt, kunnen wij dit niet allemaal benoemen op onze site, meer weten kijk dan even bij ons partnersite en of kom langs in de winkel.

Ons uitgangspunt is te streven naar balans tussen lichaam en geest.

De natuur biedt ons hiervoor haar eeuwenoude kracht aan. Zo hopen wij ook mee te kunnen werken aan een schoner en leefbaarder milieu en aan de verbetering van uw natuurlijke gezondheid.

Reform

Reformproducten zijn samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten geen chemische of kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen en geen chemische conserveringsmiddelen. Het motto van de reform is zo natuurlijk mogelijk, een voeding met zo weinig mogelijk geraffineerde producten.

Bij biologische producten zijn alle ingrediënten biologisch geteeld. En dat betekent dat er geen gebruik is gemaakt van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen bij de verbouwing en verwerking. De ingrediënten hebben op natuurlijke wijze kunnen groeien en zijn op natuurlijke wijze verwerkt, wat als resultaat heeft dat u een puur natuur product koopt. En dat proeft u, want er zijn ook geen chemische geur-, smaak- of kleurstoffen aan toegevoegd.

Denkt je bijvoorbeeld ook aan: voedingssupplementen (Solgar, Salus, Bloem, Jacob Hooy). Voeding die glutenvrij is, voeding voor mensen met allergieën, gewoon biologische voeding en schoonheidsproducten die ook natuurlijk zijn, make-up (Santé), Weleda, Volatile, Badger, Dr Hauschka…… en nog vele andere producten.

& More

Behalve reformproducten hebben wij ook wierook, gezondheidsstenen, etherische oliën, kaarten, boeken enzovoort in ons assortiment.

 

Eigenares: Claudia Bronger van den Heuvel.

image_pdfimage_print