Natuur en gezondheidswinkel.

Op´t Goede Spoor, Reform & More:

Is een Natuur-gezondheidswinkel die producten aanbiedt op het gebied van biologische-natuurlijke en ambachtelijke ondersteuning voor het innerlijke en uiterlijke verzorging van het lichaam.

Wij bieden bij voorkeur zo veel mogelijk organische, natuurzuivere producten aan. Wij zijn gespecialiseerd in producten die niet overal verkrijgbaar zijn dan alleen bij speciaalzaken.


*Voedingssupplementen*Cosmetica*Voeding*Fytotherapie*Cadeaus*Edelstenen*enzovoort.


Vanaf gisteren 15 december mogen wij als winkel alleen essentiële producten verkopen.

Mijn winkel valt onder de essentiële winkels.
Mijn hoofdverkoop is 70 % procent levens behoeftige producten:
*Voeding
*Supplementen
*Cosmetica
Daarnaast verkoop ik 30% andere artikelen.
Kom je bij mij voor die 70% dan mag je eventueel nog iets anders aankopen.
Maximaal 4 personen toegestaan. (uit verschillende gezinnen)
Houd afstand.
Shop kort en gericht.
🍀✨🍀✨🍀

Daarnaast zijn wij partnerschrapwinkel van Bewustwinkelen, waar je zelf bij kan bestellen en bij deze winkel kan ophalen, meer informatie hierover staat op de site omschreven.

Via de partnersite is er elke dag en elke maand een actie verkrijgbaar. Zelf bestellen en ophalen bij mij in de winkel. (bezorging is gratis)


Zo is deze kleine winkel toch wel heel groot!

Wat er allemaal mogelijk is bij de winkel kan je lezen op de andere pagina’s.

We proberen je zoveel mogelijk informatie mee te geven via deze site. Maar het leukste en gezelligst is dat je persoonlijk even langs komt bij mij in de winkel, waar ik je dan gelijk kan helpen. (indien mogelijk) Mocht je na het lezen van de pagina vragen hebben en of een product nodig hebben, kom gerust langs. (we zijn telefonische niet bereikbaar)


Bij de winkel bieden we (zodra het mogelijk is) Natuurgeneeskundige therapieën aan. Dit is op het moment even van de site gehaald. Zodra het weer mogelijk is, melden we dit.

De winkel werkt met de therapeuten: Claudia-Andere Zorg en Sabine Mooijweer van Praktijk Adventieve therapie


  • Je kan ons vinden naast de Rabobank te St.Annaparochie
  • Samen met mijn moeder
  • Cadeaus volop
  • New Care en Solgar producten
  • Fytotherapie en wierook en cadeaus
  • Cosmetica en schoonheidsverzorging
  • Diversen voedingsproducten
  • DrogisterijsnoepLeef bewust , kies bewust, winkel bewust.


Note*:

Kom je voor het eerst bij mij in de winkel inkopen doen. Lees dan ons winkelbeleid door. Zo kunnen we teleurstellingen verkomen. (ruilen, datum, etc producten)

Claudia is tegen verspilling van producten, doe je mee? Meer weten? Je kan dit lezen op de site, wij proberen zo min mogelijk te verspillen en weg te gooien.


*Claudia zelf is dyslect daarom hebben we gekozen om een andere type letter, dit om het lezen voor dyslecte mensen te vergemakkelijken.

Als je je stoort aan de fouten, kusje erop  Ondanks de goed bedoelde intentie, hoeven we geen verbeteringen via email, post of wat dan ook te ontvangen. Bedankt.