1

Natuur en gezondheidswinkel.

Op´t Goede Spoor, Reform & More:

Is een Natuur-gezondheidswinkel die producten aanbiedt op het gebied van biologische-natuurlijke en ambachtelijke ondersteuning voor het innerlijke en uiterlijke verzorging van het lichaam.

Wij bieden bij voorkeur zo veel mogelijk organische, natuurzuivere producten aan. Wij zijn gespecialiseerd in producten die niet overal verkrijgbaar zijn dan alleen bij speciaalzaken.

Claudia’s visie van gezondheid is om het lichaam zo puur mogelijk te voeden, met producten waar geen (of bijna geen) synthetische producten in zitten. Zo puur en zuiver mogelijk. Beter voor je lichaam en geest.

Wij zijn geen drogisterij en verkopen daarom ook geen Farmaceutische producten en medische hulpmiddelen.


*Voedingssupplementen*Cosmetica*Voeding*Fytotherapie*Cadeaus*Edelstenen*enzovoort.


De winkel is geopend op de dinsdag t/m zaterdag van 13.00-16.00 uur. 

In de winkel mag ik maar acht personen toe staan van de noodwet. Dus winkel alleen of als je samen komt, vraag ik de tweede eventueel buiten te laten wachten als er al 8 personen binnen zijn.  Bij regen neem dan een paraplu mee.

Laten we voor elkaar zorgen, en met elkaar.

Bij mij mag je vrij ademen, vrije keuzes hebben. 

Ben je net gevaccineerd en of je partner of iemand anders in je huis? Laat dan voor jou en mijn veiligheid de eerste twee weken een ander jouw boodschapjes bij mij aankopen.  Blijf thuis!  Je kan een ander besmetten namelijk. Hier zijn al meerdere berichten van deskundigen over geschreven. Of je er mee eens bent of niet, laten we voor elkaar  hierin geen risico’s in nemen. En kom je bij mij in de winkel hou dan afstand van mij en eventuele andere klanten.

Hou rekening met elkaar!

Gevaccineerd en last van bijwerkingen, blijf thuis, en meld het bij de Lareb.

Bel je huisarts.
Kom niet naar de winkel toe!!!!
Inmiddels worden de eerste her besmettingen gemeld. Een belangrijk signaal om extra alert te zijn. #coronavirus

Daarnaast zijn wij partnerschrapwinkel van Bewustwinkelen, waar je zelf bij kan bestellen en bij deze winkel kan ophalen, meer informatie hierover staat op de site omschreven.

Via de partnersite is er elke dag en elke maand een actie verkrijgbaar. Zelf bestellen en ophalen bij mij in de winkel. (bezorging is gratis)


Zo is deze kleine winkel toch wel heel groot!

Wat er allemaal mogelijk is bij de winkel kan je lezen op de andere pagina’s.

We proberen je zoveel mogelijk informatie mee te geven via deze site. Maar het leukste en gezelligst is dat je persoonlijk even langs komt bij mij in de winkel, waar ik je dan gelijk kan helpen. (indien mogelijk) Mocht je na het lezen van de pagina vragen hebben en of een product nodig hebben, kom gerust langs. (we zijn telefonische niet bereikbaar)


Bij de winkel bieden we (zodra het mogelijk is) Natuurgeneeskundige therapieën aan. Dit is op het moment even van de site gehaald. Zodra het weer mogelijk is, melden we dit.

De winkel werkt met de therapeuten: Claudia-Andere Zorg en Sabine Mooijweer van Praktijk Adventieve therapie


  • Je kan ons vinden naast de Rabobank te St.Annaparochie
  • Samen met mijn moeder
  • Cadeaus volop
  • New Care en Solgar producten
  • Fytotherapie en wierook en cadeaus
  • Cosmetica en schoonheidsverzorging
  • Diversen voedingsproducten
  • DrogisterijsnoepLeef bewust , kies bewust, winkel bewust.


Note*:

Kom je voor het eerst bij mij in de winkel inkopen doen. Lees dan ons winkelbeleid door. Zo kunnen we teleurstellingen verkomen. (ruilen, datum, etc producten)

Claudia is tegen verspilling van producten, doe je mee? Meer weten? Je kan dit lezen op de site, wij proberen zo min mogelijk te verspillen en weg te gooien.


*Claudia zelf is dyslect daarom hebben we gekozen om een andere type letter, dit om het lezen voor dyslecte mensen te vergemakkelijken.

Als je je stoort aan de fouten, kusje erop  Ondanks de goed bedoelde intentie, hoeven we geen verbeteringen via email, post of wat dan ook te ontvangen. Bedankt.