Orgonshop by Claudia- bestellingen etc

Je eigen orgonite bestellen en of laten maken ?

Met heel veel passie en 💙 maak ik voor jou jouw speciale orgonite.
Ik heb besloten om de bestellingen te gaan maken vanaf de zaterdag/zondag/maandag.
En door de weeks niet al te veel te creëren, om zo overzicht te houden 😉 een orgonite heeft nu eenmaal tijd nodig om geheel zijn vorm te krijgen. Is het onverwachts een spoed opdracht is er altijd overleg mogelijk. Dit houd in dat je rekening moet houden met iets langere uitlevering van bepaalde producten.
Sommige producten zijn in 1 weekend klaar. Sommige hebben twee wekenden nodig.
Maar je weet dan dat dit niet als haast klusje gedaan is maar met heel veel 💖💖💖 en geduld om een topper af te leveren.
https://www.ophetgoedespoor.nl/…/orgonshop-by-claudia-best…/

Zo blij dat ik begonnen ben met het maken van de orgonite 💫 een top hobby en passie die ik naast de praktijk en winkel erbij doe.

Wil je ook een orgonite van mij kopen, kom dan in de winkel ze eens bekijken. Of kijk even op de webwinkel of er iets voor je bij zit. En heb je zelf wensen, we kunnen bespreken wat haalbaar is. Dus mail of pb me via deze pagina gerust.

Orgonite maakt van negatief, positief 🍀
Wie kan dit nu niet gebruiken 😉

Hoe gaat dit in zijn werk:

  • Bestellingen via de winkel dienen binnen drie dagen (als het aanwezig is) opgehaald te worden (in verband met opslag ruimte)
  • Bestellen via de webwinkel: leg je bestelling in het winkelmandje en doorloop de stappen die er gevraagd worden, wij nemen daarna via de email contact met je op.

 

  • Eigen Ontwikkelde orgonite bestellen is mogelijk :

Bestellingen die gedaan worden, en opgestuurd moeten worden, vragen wij een kleine voorschot voor (indicatie schatting van het product is moeizaam maar we vragen hier 20% van de verkoop voor, mocht het bedrag afwijken dan word hiermee op het eind bedrag er rekening mee gehouden . Mocht je in de tussentijd toch besluiten om het niet te willen ontvangen en of er is een andere reden, houden wij het recht om de voorschot te behouden.

Neem voor een eigen ontwikkelende orgonite kleuren en edelstenen even contact met me op via dit email formulier:

Orgonshop by Claudia is ook te vinden op Facebook.

 

 

image_pdfimage_print