Vitaminecheck

Basis vitaminetekorten scan laten doen.

Wij meten dan

 • Spoorelementen
 • Vitamines
 • Aminozuren
 • Co-enzymen
 • Vetzuren

Een korten scan kost €12,50 en word op afspraak gedaan in de winkel aan de hiervoor speciaal ingerichte tafel.

De kosten van de basis scan hebben we zo goedkoop gedaan zodat de basis check voor iedereen te doen is. Basis scan = een kort bondige kijk op jouw tekorten die eventueel op dit moment aanwezig is.Ik geef aan welke vitamines je te kort hebt, dit door het samenvattend rapport, deze wordt niet toegestuurd en besproken.

Wil je dit wel dan nodig ik je graag uit om in de praktijk te komen en de uitgebreide healtceck te laten doen. Je krijg dan de samenvatting via de email toegestuurd. Consult + samenvattingsrapport : Kosten €44,00

Voor de uitgebreide healthcheck in de praktijk, maakt u van tevoren een afspraak bij één van onze professionele behandelaars met vragen over uw gezondheid. Met een test van enkele minuten weten we hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditie prioriteit heeft. Deze scan wordt gegeven door onze natuurgeneeskundige: Sabine Mooijweer.

In verband met de drukte in de winkel is dit niet mogelijk om de scan tussen door te doen, hier organiseren we speciale inloop dagen voor, deze kan je vinden bij agenda. Wil je weten wanneer? Geef je dan op voor de nieuwsbrief of bekijk ze op de winkelsite en of Facebookpagina.

Afspraak maken kan door binnen te lopen en je telefoon en of email adres achter te laten, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Of je stuurt een email naar:  Natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl. En ik zorg dat ie bij de desbetreffende persoon terecht komt, deze neemt dan contact met je op voor een afspraak in te boeken.


Healtcheck/Bodyscan.

Wij werken in de winkel en in de praktijk werken met de Corpus Analyser.

U wilt vast graag weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld. Dit kan een preventieve check zijn of wanneer er al fysieke en / of  emotionele klachten of ziekten zijn ontstaan. Deze bodyscan geeft inzicht en vormt de basis voor adviezen ter preventie en verbetering van uw gezondheid.

We kunnen  een korte scan maken om te zien waar tekorten in vitaminen en mineralen zijn, bijvoorbeeld: vitamine D, calcium, magnesium, etc.

In de praktijk kunt u terecht voor een uitgebreide healthcheck en analyse.

Een zwak orgaan of een minder goed functionerend systeem veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Als deze verborgen disbalansen onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering van het functioneren van het lichaam en dus klachten geven. Daarom is het zinvol maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.

Ook als er al symptomen aanwezig zijn, kan het nuttig zijn inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.

De Corpus Analyzer Pro is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren.

Het systeem analyseert de energetische situatie in belangrijke functionele groepen zoals: hart- en bloedvaten, longen, maag-darmstelsel, lever, galblaas, schildklier, alvleesklier, nieren,

zenuwstelsel, lymfestelsel, hersenen, spieren, skelet, gewrichten, maar meet ook stress, afvalstoffen, toxische stoffen, hormonen, endocrien systeem, allergiën, immuunsysteem, stofwisseling, spijsvertering en meridianen.

Na een meting kunnen we bespreken welk behandelplan we kunnen inzetten als therapie (indien dit nodig is). Hierbij kunt u denken aan: ooracupunctuur, bachbloesems, orthomoluculair advies, voedingsadvies, coaching, homeopathie etc….

Hoe werkt het?

 •  Er wordt een aantal gegevens van u ingevoerd in het systeem: naam, leeftijd, gewicht en lengte zijn van belang voor de test.
 • Metalen sieraden moeten even af gedaan worden en de mobiele telefoon gaat uit.
 • U krijgt een teststaaf (metalen staaf) in je hand. Tijdens de scan kan er niet gesproken worden en is het goed zoveel  mogelijk te ontspannen.
 •  De test duurt ongeveer 4-5 minuten voor de vitamine-check en ongeveer 8 minuten voor de uitgebreide check.
 • De gegevens worden door de computer verwerkt en opgeslagen.
 • Het resultaat wordt op het scherm getoond.

De Corpus Analyser Pro is een hulpmiddel om de fysieke functies snel te analyseren. U bespaart veel tijd en geld door direct met de meest effectieve therapie aan de gang te gaan.

image_pdfimage_print