Orgone Piramides

De orgone piramide is een compacte Orgone omvormer voor in huis en op de werkplek.
Het effect van het plaatsen van een orgone piramide in een ruimte is dat de energie in de ruimte gebalanceerd wordt, doordat de piramide de energie absorbeert en reinigt, de ruimte gaat ‘lichter’ aanvoelen, voelt fijner om in te zijn.

Waar plaats je de orgone piramide?
Het beste is om hem neer te zetten op je gevoel, hij zal misschien nog een paar keer verplaatst worden, maar op een gegeven moment zal hij zijn plek gevonden hebben.
Of je zet hem bij een bekende bron van negatieve energie, zoals een dect telefoon basisstation of een wifi-router e.d.

Het woord piramide kan vertaald worden als ‘het vuur in het midden’. De energieën in de piramide worden verzameld in het centrum van de piramide. De piramide energie is een levensbrengende kracht. De piramide wordt een soort kosmische antenne waarbij het grootste gedeelte van de energie binnenin de piramide ligt en een ander deel van de energie wordt verspreid via de 5 hoeken van de piramide. Een piramide is dus een hele krachtige healingstool.

Welke te kiezen?
Als je al weet welke combinatie van half edelstenen je het liefst in huis wilt hebben dan is de keuze niet echt moeilijk, als je dat niet weet kan je een piramide ook op je gevoel kiezen.

Bij het plaatsen van een piramide is het mogelijk om de kracht van de piramide te vergroten als één van de zijden langs de lijn Noord-Zuid staat, dan is hij 20 % krachtiger. Dit kan je meten met een kompas of met een app in een smartphone.

(bron internet orgonfriesland)


De naturel orgonite

Tussen de jaren 1930 en 1940 van de vorige eeuw heeft Dr. Wilhelm Reich ontdekt dat wanneer je fiberglas (organisch) combineert met staalwol (anorganisch) dat er Orgon energie wordt aangetrokken van zowel de positieve als de negatieve vorm. Hij maakte kisten van dit materiaal en liet zijn patiënten voor een bepaalde tijd hier in plaatsnemen om ze van hun klachten af te helpen. Deze bijzondere uitvinding werd in de doofpot gestopt, zijn werk werd verbrand en hij belandde in de gevangenis waar hij in Lewisburgh op 3 november 1957 overleed. Niet alles was vernietigd en in 1986 werd door wetenschappers geconstateerd dat een verblijf van een half uur in zo’n kist psychische en fysieke positieve effecten had, wat niet werd waargenomen bij de controlegroep, die in een kist zonder fiberglas en staalwol had gezeten

In het jaar 2000 kwamen het echtpaar Don en Carol Croft er achter dat wanneer je polyesterhars (organisch) mengt met stukjes metaal (anorganisch) en dit in vormen giet, hetzelfde resultaat wordt verkregen. Carol had de gave om energie te kunnen zien. Ze stopte er een kwartskristal in en ontdekte dat de werking sterk toenam.

Zo is Orgonite ontstaan. Dit trekt de Orgon energie aan, transformeert de negatieve energie en bekrachtigd de positieve energie.(bron internetsite)

De naturel orgonite heeft zijn naam mee gekregen omdat deze gemaakt is op het idee en techniek van de bedenker zelf  Dr. Wilhelm Reich, hij is toen begonnen met enkel een paar ingrediënten: Hars en metalen.

Ik maak de naturel ones voor de liefhebber zonder al te veel artikelen erin verwerkt, wel met wat extra (omdat het oog ook wel wat wil zien. )


Afgestemde orgonite

Speciaal voor jou een afgestemde orgonite.

Uitleg:

Als je mij je gegevens toemaild (Naam,adres). Met een korte uitleg en waar jij tegen aanloopt en ondersteuning in wil hebben.(bijvoorbeeld: ik denk te veel, ik slaap slecht, 2 items)  dan ga ik voor jou kijken welke edelstenen we het beste in jou orgonite kunnen doen.
Geef ook je lievelingskleur aan in de mail. Dan kan ik jou speciale orgonite daar op aanpassen.

De prijs hiervoor zit niet berekend in de orgonite. (Reading/afstemming €7,50) Max twee edelstenen zoek ik voor je uit. In overleg gaan we bekijken welk orgonite kleur dit word. Een basis Giza piramide is daarvoor het mooist. ( Basis komt op €79,95, basis is 1 hoofdkleur ) + jou reading hierbij. De orgonite word speciaal voor jou gemaakt en dient ook afgenomen te worden.

Je kan bij mij je eigen orgonite aanvragen, maar dit kan alleen in bepaalde periodes. Als het kouder dan 21Grd is, is dit niet mogelijk. 

.
Ps: het is niet de bedoeling om consulten etc toe te mailen. Het gaat mij alleen om korte info.


image_pdfimage_print