Piramides,Clusters, Cones, powerplaten.

De orgone piramide is een compacte Orgone omvormer voor in huis en op de werkplek.
Het effect van het plaatsen van een orgone piramide in een ruimte is dat de energie in de ruimte gebalanceerd wordt, doordat de piramide de energie absorbeert en reinigt, de ruimte gaat ‘lichter’ aanvoelen, voelt fijner om in te zijn.

Waar plaats je de orgone piramide?
Het beste is om hem neer te zetten op je gevoel, hij zal misschien nog een paar keer verplaatst worden, maar op een gegeven moment zal hij zijn plek gevonden hebben.
Of je zet hem bij een bekende bron van negatieve energie, zoals een dect telefoon basisstation of een wifi-router e.d.

Het woord piramide kan vertaald worden als ‘het vuur in het midden’. De energieën in de piramide worden verzameld in het centrum van de piramide. De piramide energie is een levensbrengende kracht. De piramide wordt een soort kosmische antenne waarbij het grootste gedeelte van de energie binnenin de piramide ligt en een ander deel van de energie wordt verspreid via de 5 hoeken van de piramide. Een piramide is dus een hele krachtige healingstool.

Welke te kiezen?
Als je al weet welke combinatie van half edelstenen je het liefst in huis wilt hebben dan is de keuze niet echt moeilijk, als je dat niet weet kan je een piramide ook op je gevoel kiezen.

Bij het plaatsen van een piramide is het mogelijk om de kracht van de piramide te vergroten als één van de zijden langs de lijn Noord-Zuid staat, dan is hij 20 % krachtiger. Dit kan je meten met een kompas of met een app in een smartphone.

(bron internet orgonfriesland)


Clusters, Cones, powerplaten.

Deze clusters zijn o.a. ontworpen om eten en drinken mee op te laden en te reinigen.
Verder beschermd het jouw energetisch lichaam van ongewenste negatieve energieën en transformeert deze in positieve energie.

Tijdens het opladen van warme dranken en/of etenswaren let er wel op dat er iets op de oplaadschijf ligt om de warmte op te vangen.

Hoelang moet je iets erop leggen voor het gewenste effect:
– vloeistoffen ongeveer 1 minuut
– groente ongeveer 2 minuten
– fruit ongeveer 6 minuten

Geen porseleinen bord of kom gebruiken om iets op te laden, porcelein isoleert, aardewerk is prima.

merkbare effecten:
– water/wijn/andere vloeistoffen wordt zachter, hoger in energie en lekkerder, smaakvoller.
– bij groente en fruit verbeterd ook de structuur, de aanwezige vitaminen worden versterkt en verder alles wat bij water
aangegeven is.

(bron internet orgonfriesland)

image_pdfimage_print