HerinneringOrgonite

Een heel bijzondere orgonite, speciaal gemaakt om herinneringen in te bewaren.

Orgonshop By Claudia :

Naast de verkoop van het standaard orgonite assortiment, maken wij op verzoek ook herinneringsorgonite piramides.(9.5 x 8 cm)

Je dierbare is overleden, en je wilt heel graag hiervoor iets hebben waarmee je een blijvende herinnering houdt.

Dan kunnen deze orgonite’s wel iets bijzonders voor je zijn.

Ze zijn zo gemaakt dat je in het buisje de as, haar (of wat je zelf erin wil stoppen) kan doen. Het buisje sluit van beneden af. Zo kan je eventueel later nog besluiten om het eruit te halen (zou je dit toch willen)

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een kleine piramide met as erin verwerkt te maken. Je haalt dan bij mij een klein buisje op, en vult dit met as, en levert dit weer bij mij in. De piramide is 7 cm hoog. (eerdaags ook vlinders en of vleugels-vorm te verkrijgen)

Ik maak de orgonite zelf en omdat het een ambachtelijk product is en ze met de hand worden gemaakt, kan je pas zien als de orgonite geheel klaar is, of het geheel gelukt is. Het kan weleens voorkomen dat hier en daar een luchtbel beschadiging aanwezig is, dit kan je niet voorkomen.

Een ambachtelijk product om te maken heeft tijd nodig, een orgonite word in diversen lagen gemaakt, dus dit kan wel ongeveer 2 weken duren voordat deze klaar is, dit ligt ook aan de voorkeuren die er gevraagd worden, houd hier rekening mee. En het maken van goede degelijke orgonite producten, vereist een buiten temperatuur van ongeveer 21 grd (vanwege het goed uitharden van de lagen) Wij maken deze orgonite met veel passie en liefde , en nemen er de juiste tijd voor.

Wil je meer informatie hierover, kom dan even langs in de winkel om dit te bespreken of mail me.

Kosten van de orgonite met een buisje zijn €89,95

Wil jij in de orgonite het as zo erin verwerkt hebben dan is dit mogelijk . Orgonite in meerdere lagen vanaf €129,00

Grote xxl orgonite speciaal gemaakt voor mijn moeder in opdracht.Deze xxl orgonite is in opdracht gemaakt, hierin zitten drie foto’s bewerkt van dierbare personen.

Helaas was er van deze dierbaren personen geen andere items aanwezig om te verwerken, maar er is een optie om in de gedenkorgonite ringen, hangers etc erbij in te verwerken.


image_pdfimage_print