Behandeling met chakra-orgonite

De meerwaarde van een orgon chakra schijf tijdens je behandeling en of op afstand een healing sturen:

Omdat de energie frequentie van de orgonite vrij hoog ligt, word je healing krachtiger en gemakkelijker om door te stromen, voor jou en voor je klant.

De orgonite energie is zo mooi, liefdevol. Het maakt het mogelijk om alle ladingen die zwaar zijn er af te halen en om te zetten naar positieve energie.

Door een kleur en edelstenen te gebruiken kan je speciaal op 1 gebied werken, je kan in je healing wisselen van schijf, maar dit is niet noodzakkelijk. Je kan ook 1 hoofdschijf gebruiken en de energie waar jij mee bezig bent, je laten lijden naar het gehele spectrum in het lichaam. Ook op afstand is dit een super mooie om mee te geven, het is voor de ontvanger en gever erg bijzonder om mee te maken wat er gebeurt.

Als ik een ooracupunctuur healing geef, of een ander consult en ik geef de persoon in kwestie een schijf in de handen dan zie je dat gelijk mooier door ademen, dieper.
Vaak denken ze eerst het zal wel, maar na het consult is het terug geven van de schijf wat moeizaam (hoef nu ook niet meer wij maken voor jou gewoon 1 die je wil)

Ik kan elke healer, therapeut, natuurgeneeskundige een chakra schijf aanraden.. Zelf ervaren dat kan ook.
Maak dan een afspraak voor een healing bij 1 van de therapeuten die hiermee werkt.
Wil jij ervaren hoe het in je handen voelt, kom dan even langs in de winkel daar kan je ze zien en even aanvoelen.

Meerdere therapeuten aan het werk met de door mij zelf gemaakte chakra orgonite.

Je kan bij kan bij mij terecht voor een chakrabehandeling met de chakra-orgonite’s, maar ik kan je deze twee top therapeuten ook aanraden, ze werken met de orgonites van mij.

  • Sabine Mooijweer van Praktijk:  Addentieve therapie 
  • Pietsje Oevering-Tolsma van Praktijk : Euforya

Ben jij ook therapeut en heb je interesse om met mijn chakra orgonite te gaan werken, neem gerust via de email contact met me op. 

image_pdfimage_print