Orgonshop by Claudia

Orgonshop by Claudia 

De Orgonite* die ik maak(samen met mijn man) daarvan is ( er via deze site ) een edelsteen beschrijving bij. Maar ik zelf vind de werking belangrijker, deze word bekrachtigt door de edelstenen, en de metalen die erin verwerkt worden. (en een stukje passie van ons )

Onze visie hierop :

Wat is orgonite?
Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken. Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzerslijpsel en aluminiumslijpsel en koperdraad. De edelstenen genereren positieve orgon wat vervolgens versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos).

Hoe kies je een orgonite voor jezelf uit? 

De orgonite waar je oog op valt is diegene die jij nodig heb.
De edelsteen heeft daarin extra waarde, daarom een kleine omschrijving van de edelstenen. Je zoekt de orgonite* op gevoel, kleur et uit.
Orgonit werkt als blokkade, de edelsteen geeft steun. ( zo zie ik het)

De orgonite is diegene die jij nodig heb en de edelsteen heeft daarin extra waarde, daarom een kleine omschrijving van de edelstenen bij de webwinkel. Je zoekt meestal  de orgonite* op gevoel, kleur et uit.
De orgonite* worden zelf gemaakt, en kan op dat moment niet aanwezig zijn, je krijg bericht hier dan van.
Wij zijn net begonnen met het maken van deze mooie producten, en erg enthousiast hier van geworden.

Wie zijn wij: Mijn man en ik zijn begonnen om te kijken of dit een hele mooie hobby voor ons beiden was, mede omdat we overtuigt zijn dat het in en om huis heel veel goede zaken voor mens en dier doet, en omdat we de producten die wij in handen kregen zo fijn en zo mooi vonden, zijn we ons gaan verdiepen in het zelf maken en creëren van dit soort producten, en toen was er een hobby geboren, gezamenlijk aan de keukentafel zijn wij bezig met de orgonite, wat ons al heel veel plezier geeft. En zo hopen wij dat we voor de klanten een mooi assortiment en keuze neer te kunnen zetten.

 

Posted by Op't Goede Spoor, Reform&More: Natuur/Gezondheidswinkel. on Tuesday, September 18, 2018

image_pdfimage_print