Je eigen orgonite bestellen en of laten maken ?

Je eigen orgonite bestellen en of laten maken ?

Met heel veel passie en 💙 maak ik voor jou jouw speciale orgonite.
Ik heb besloten om de bestellingen te gaan maken vanaf de zaterdag/zondag/maandag.
En door de weeks niet al te veel te creëren, om zo overzicht te houden 😉 een orgonite heeft nu eenmaal tijd nodig om geheel zijn vorm te krijgen. Is het onverwachts een spoed opdracht is er altijd overleg mogelijk. Dit houd in dat je rekening moet houden met iets langere uitlevering van bepaalde producten.

Maar je weet dan dat dit niet als haast klusje gedaan is maar met heel veel 💖💖💖 en geduld om een topper af te leveren.
https://www.ophetgoedespoor.nl/…/orgonshop-by-claudia-best…/

Zo blij dat ik begonnen ben met het maken van de orgonite 💫 een top hobby en passie die ik naast de praktijk en winkel erbij doe.

Wil je ook een orgonite van mij kopen, kom dan in de winkel ze eens bekijken. Of kijk even op de webwinkel of er iets voor je bij zit. En heb je zelf wensen, we kunnen bespreken wat haalbaar is. Dus mail of pb me via deze pagina gerust.

Orgonite maakt van negatief, positief 🍀
Wie kan dit nu niet gebruiken 😉

Hoe gaat dit in zijn werk:

  • Bestellingen via de winkel dienen binnen drie dagen (als het aanwezig is) opgehaald te worden (in verband met opslag ruimte)
  • Bestellen via de webwinkel: leg je bestelling in het winkelmandje en doorloop de stappen die er gevraagd worden, wij nemen daarna via de email contact met je op.

Eigen Ontwikkelde orgonite bestellen is mogelijk :

Je kan bij mij je eigen orgonite bestellen, hou hier dan rekening mee:

  • het  is een handgemaakte ambachtelijk product, hierop geven wij geen garanties, als je besteld ben je verplicht tot afnamen. Natuurlijk doe ik mijn best om een zo mooi mogelijk orgonite te maken.
  • als je besteld,  word de helft van het totaal bedrag vooruit betaald. Wil je als nog het product niet afnemen, dan behouden wij het recht om deze aanbetaling te behouden (de producten die we hiervoor zijn te duur om dit zo te laten, en omdat het een speciaal aangevraagde is, is de kans klein dat ik dit zomaar weer verkoopt)

Neem voor een eigen ontwikkelende orgonite kleuren en edelstenen even contact met me op via dit email formulier

Orgonshop by Claudia is ook te vinden op Facebook.

image_pdfimage_print