Edelstenen, oliën&Orgonite

Edelstenen in de orgonite.

In de orgonite wordt altijd een edelsteen meegegeven, deze doen we erin vanwege de combinatie, hars, edelstenen en metalen.

De edelsteen die erin verwerkt zit heeft meer waarde op de trilling die er dan ontstaat. Het is niet zo hoe meer verschillende edelstenen erin zitten, hoe meer waarde de orgonite heeft.  De orgonite heeft een door de combinatie een bepaalde frequentie. Daardoor kan het zo zijn dat je met 1 goed werkende edelsteen hetzelfde effect maakt dan met meerderen.

Ik gebruik in mijn orgonite verschillende edelstenen, maar soms ook maar 1 soort (of zelfs maar 1).

De edelstenen die in de orgonite zitten, hebben op de site een kleine beschrijving van werking. Je zoekt op je eigen gevoel jouw passende orgonite uit.

In de meeste verwerkt ik wel Shungit vaak is dit het zwarte laagje die je in de producten ziet.

Shungit is een speciale soort, die zorgt dat de werking van de orgonite nog mooier en krachtiger word: Shungit komt uit Rusland, nog specifieker uit de republiek Karelië, en is bekend als de beste steen tegen straling. Het is een helende steen met een unieke samenstelling. Hij kalmeert, geeft troost, is aardend, versterkt het immuunsysteem en absorbeert negatieve energie.

Shungit en toermalijn hebben deze werking, de ene wat krachtiger dan de andere.

Etherische oliën in de orgonite:

Bepaalde oliën kunnen zorgen dat de frequentie van een orgonite omhoog gaat. Natuurlijk kan je dit niet ruiken, de oliën zitten in de lagen mee verwerkt. We hebben het hier puur over de verhoging van trillingen die de oliën mee geven aan de orgonite product.

Het is mogelijk om speciaal op jou afgestemde orgonite te maken met de oliën die op dat moment meer waarde voor je heeft, deze wordt uitgetest met de iTovi scan. De orgonite wordt dan gemaakt, omdat het een ambachtelijk product is, kan dit even tijd innemen. Ook kan je natuurlijk ervoor kiezen om een losse chakra orgonite schijf te kopen en daarbij je oliën los in te zetten. Mijn voorkeur is dan in een diffuser te gaan gebruiken.

 

 

image_pdfimage_print