De Waadhoeke-Het wad orgonite

De Waadhoeke – Het wad orgonite.

Een hele speciale, schelpjes van ons eigen wad. (Zeedijk)

Er zit in bewerkt.

Drie echte wad schelpen, sughliet stenen, seleniet, pareltjes en een messing/koper spiraal

En natuurlijk koper, en div metalen

Kost €34,95

Wil jij ook zo’n 1 bestel hem dan bij mij. Bestellen doe je zo: Item bestellen.

Aanpassen in kleur is mogelijk. (gratis) Maar wil je in deze orgonite meer dan komen hier meer kosten bij, deze prijs is berekend op deze orgonite. Maar is mogelijk.

Klaar binnen ongeveer 7 dgn. 😉

Kan wel iets afwijken, het is een ambachtelijk product, en de schelpen zij ook zelf gevonden de maten kunnen iets anders zijn. Zijn de schelpen op dan kan het iets langer duren voordat de orgonite klaar is, we moeten dan eerst even nieuwe voorraad aanmaken. (Maar dit proberen wij natuurlijk te verkomen.)

Net aan het bij komen. De waadhoeke/het wad orgonite. ( Gemeente Waadhoeke )Een hele speciale, schelpjes van ons eigen wad. ( Zeedijk) Er zit in bewerkt.Drie echte wad schelpen, drie sughliet stenen, seleniet, pareltjes en een messing/koper spiraalEn natuurlijk koper, en div metalen.Deze topper is de eerste en kost maar €29,95 Wil jij ook zo'n 1 bestel hem dan bij mij. Klaar binnen 7 dgn. 😉 ( Kan wel iets afwijken dan de foto, het is een ambachtelijk product, en de schelpen zij ook zelf gevonden de maten kunnen iets anders zijn ) Deze word eerst het showmodel.

Posted by Orgonshop by Claudia-Praktijk Other Care on Thursday, July 26, 2018

image_pdfimage_print