De naturel orgonite

Tussen de jaren 1930 en 1940 van de vorige eeuw heeft Dr. Wilhelm Reich ontdekt dat wanneer je fiberglas (organisch) combineert met staalwol (anorganisch) dat er Orgon energie wordt aangetrokken van zowel de positieve als de negatieve vorm. Hij maakte kisten van dit materiaal en liet zijn patiënten voor een bepaalde tijd hier in plaatsnemen om ze van hun klachten af te helpen. Deze bijzondere uitvinding werd in de doofpot gestopt, zijn werk werd verbrand en hij belandde in de gevangenis waar hij in Lewisburgh op 3 november 1957 overleed. Niet alles was vernietigd en in 1986 werd door wetenschappers geconstateerd dat een verblijf van een half uur in zo’n kist psychische en fysieke positieve effecten had, wat niet werd waargenomen bij de controlegroep, die in een kist zonder fiberglas en staalwol had gezeten

In het jaar 2000 kwamen het echtpaar Don en Carol Croft er achter dat wanneer je polyesterhars (organisch) mengt met stukjes metaal (anorganisch) en dit in vormen giet, hetzelfde resultaat wordt verkregen. Carol had de gave om energie te kunnen zien. Ze stopte er een kwartskristal in en ontdekte dat de werking sterk toenam.

Zo is Orgonite ontstaan. Dit trekt de Orgon energie aan, transformeert de negatieve energie en bekrachtigd de positieve energie.(bron internetsite)

De naturel orgonite heeft zijn naam mee gekregen omdat deze gemaakt is op het idee en techniek van de bedenker zelf  Dr. Wilhelm Reich, hij is toen begonnen met enkel een paar ingrediënten: Hars en metalen.

Ik maak de naturel ones voor de liefhebber zonder al te veel artikelen erin verwerkt, wel met wat extra (omdat het oog ook wel wat wil zien. )

In de winkel zijn ze te koop maar je kan ze ook bestellen in aangepaste kleuren etc.. lees hiervoor even mijn pagina item die hierover gaat.

De maat is 7×7 cm kosten vanaf €49,95*. Basis model = top kleur naar wens, laag blanco kleur, div. metalen en de onderste laag is een witte kleur.

Diegene die je op de foto ziet is de luxe uitvoering en komt op €69,95.

*De prijs is afhankelijk of je er nog iets bij in wil hebben bijvoorbeeld een symbool, en of een leuk item wat naar voren komt in plaats van een symbool.

image_pdfimage_print