Healtcheck/Bodyscan.

Healtcheck

Wij werken in de winkel en in de praktijk werken met de Corpus Analyser.

U wilt vast graag weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld. Dit kan een preventieve check zijn of wanneer er al fysieke en / of  emotionele klachten of ziekten zijn ontstaan. Deze bodyscan geeft inzicht en vormt de basis voor adviezen ter preventie en verbetering van uw gezondheid.

We kunnen bij de toonbank een korte scan maken om te zien waar tekorten in vitaminen en mineralen zijn, bijvoorbeeld: vitamine D, calcium, magnesium, etc.

Deze scan word kort en bondig uitgelegd, er word enkel gekeken naar te korten en u krijg van mij advies welke supplement u het beste dan kan bij suppleren. Wil je meer weten over de scan dan kan je terecht bij ons in de praktijk*.  Daar bieden we de klanten meer uitleg en kan je eventueel meer vragen hierover stellen.

In de praktijk kunt u terecht voor een uitgebreide healthcheck en analyse.

Een zwak orgaan of een minder goed functionerend systeem veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Als deze verborgen disbalansen onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering van het functioneren van het lichaam en dus klachten geven. Daarom is het zinvol maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.

Ook als er al symptomen aanwezig zijn, kan het nuttig zijn inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.

De Corpus Analyzer Pro is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren.

Het systeem analyseert de energetische situatie in belangrijke functionele groepen zoals: hart- en bloedvaten, longen, maag-darmstelsel, lever, galblaas, schildklier, alvleesklier, nieren,

zenuwstelsel, lymfestelsel, hersenen, spieren, skelet, gewrichten, maar meet ook stress, afvalstoffen, toxische stoffen, hormonen, endocrien systeem, allergiën, immuunsysteem, stofwisseling, spijsvertering en meridianen.

Na een meting kunnen we bespreken welk behandelplan we kunnen inzetten als therapie (indien dit nodig is). Hierbij kunt u denken aan: ooracupunctuur, bachbloesems, orthomoluculair advies, voedingsadvies, coaching, homeopathie etc….

Hoe werkt het?

  •  Er wordt een aantal gegevens van u ingevoerd in het systeem: naam, leeftijd, gewicht en lengte zijn van belang voor de test.
  • Metalen sieraden moeten even af gedaan worden en de mobiele telefoon gaat uit.
  • U krijgt een testprobe (metalen staaf) in je hand. Tijdens de scan kan er niet gesproken worden en is het goed zoveel  mogelijk te ontspannen.
  •  De test duurt ongeveer 1-2 minuten voor de vitamine-check en ongeveer 8 minuten voor de uitgebreide check.
  • De gegevens worden door de computer verwerkt en opgeslagen.
  • Het resultaat wordt op het scherm getoond.

Voor een scan aan de toonbank, zou het fijn zijn dat je een afspraak maakt. In verband met de drukte in de winkel is dit niet mogelijk om tussen door te doen, hier organiseren tussen door speciale dagen voor, deze kan je vinden bij agenda

Voor de uitgebreide healthcheck in de praktijk, maakt u van tevoren een afspraak bij één van onze professionele behandelaars met vragen over uw gezondheid. Met een test van enkele minuten weten we hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditie prioriteit heeft.

De Corpus Analyser Pro is een hulpmiddel om de fysieke functies snel te analyseren. U bespaart veel tijd en geld door direct met de meest effectieve therapie aan de gang te gaan.

  • Tarieven scan aan de toonbank: €12,50 getest worden dan de basis vitaminen.
  • Wilt u ook een uitgebreid scan met advies over de scan en behandelplan: €44,00 (uurtarief).
image_pdfimage_print