Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meten is weten. Weten doen wij via de iToviscan of Healtscan.

april 25 -10:00 - 12:00

€2,50

Wij werken in de winkel en in de praktijk werken met de Corpus Analyser.

U wilt vast graag weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld. Dit kan een preventieve check zijn of wanneer er al fysieke en / of  emotionele klachten of ziekten zijn ontstaan. Deze bodyscan geeft inzicht en vormt de basis voor adviezen ter preventie en verbetering van uw gezondheid. We kunnen bij de toonbank een korte scan maken om te zien waar tekorten in vitaminen en mineralen zijn, bijvoorbeeld: vitamine D, calcium, magnesium, etc. Deze scan word kort en bondig uitgelegd, er word enkel gekeken naar te korten en u krijg van mij advies welke supplement u het beste dan kan bij suppleren.

De iTOVi scanner kan ik inzetten om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek als mentaal vlak.

​Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde.Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding.disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.  Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk ITOVI rapport. Op basis van dit rapport zal de ITOVI App laten zien op welke oliën  je lichaam het beste reageert.​Met behulp van de aanbevolen oliën  kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen.

De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen.

Speciaal op deze ochtenden doen wij een actie hiermee. Laat je scannen voor een klein bedrag van €2,50.

Het is niet op afspraak je kan vanaf 11.00 tot 11.45 uur binnen lopen. Zitten we vol? Dan is de optie om op de andere dagen weer binnen te komen, wij reserveren geen tijd.

Datums zijn :

  • 29 maart
  • 3 april
  • 11 april
  • 17 april
  • 25 april
image_pdfimage_print

Gegevens

Datum:
april 25
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€2,50