Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

doTerra info avond: Schoonmaak tips.

8 mei 2018 -20:00 - 21:00

Natuurlijk schoonmaken en milieuvriendelijk schoonmaken met etherische olie.

Als je denkt dat etherische olie alleen gebruikt wordt voor aromatherapie of massage lees dan zeker dit artikel. Er is zoveel meer mogelijk met etherische oliën.

Heb je je tijdens het huishouden weleens afgevraagd wat voor bijwerkingen de chemische producten hebben die je gebruikt? Wellicht heb je je ook wel eens zorgen gemaakt over de veiligheid van deze producten.

Als je puur natuurlijke etherische olie in je aromatherapie schoonmaakpoducten gebruikt dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid en ook niet over de zuiverheid.

Chemische en synthetische schoonmaakmiddelen vervangen door natuurlijke op etherische olie gebaseerde middelen heeft enorm veel voordelen. Het maakt voortreffelijk schoon, natuurlijk huishouden is veilig voor de hele familie inclusief huisdieren en het ruikt ook nog eens heerlijk.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.

Leden van ons team (ingeschreven) 5 euro. Niet ingeschreven 7.50.

Neem wel pen en papier mee om noties te maken.

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door. (Minimaal 4 personen) Opgeven doe je via:email: doTerra.claudia@ophetgoedespoor.nl Opgeven kan tot een week van te voren.Mocht je toch niet kunnen, afzeggen kan tot 5 dagen van te voren, daarna berekenen wij een onkosten vergoeding.

image_pdfimage_print

Gegevens

Datum:
8 mei 2018
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Claudia Bronger van den Heuvel
E-mail:
claudia@ophetgoedespoor.nl