Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

doTerra info avond: Oorsprong oliën

januari 10 -20:00 - 21:00

€7,50

 

Oorsprong oliën

Wil je ook terug naar de tijd dat heling nog plaatsvond met pure middelen uit de natuur? Ontdek hoe je de inhoud van je medicijnkastje kan vervangen met krachtige, snel en efficiënt werkende essentiële oliën van medicinale kwaliteit.
Etherische oliën bieden geheel natuurlijke oplossingen bij pijn, allergieën, huidproblemen, inslaap- en doodslaapproblemen, stemmingswisselingen, concentratiestoornissen en nog meer gezondheidsuitdagingen.
Tijdens de lezing kan je de zuivere kracht en het heerlijke aroma van pure essentiële oliën van medicinale kwaliteit ervaren en je kennis verbreden in het gebruik van Aroma therapie.

Op bepaalde dinsdagavonden  van een maand organiseer ik deze avond in mijn winkel. Van 20.00 tot 21.00 uur.

Leden van ons team (ingeschreven) €5 euro. Niet ingeschreven €7.50.

De uitleg op de avond word veelal verzorgt door Sabine Mooijweer.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en  mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door.(minimaal 4 personen) Opgeven doe je via email: doTerra.claudia@ophetgoedespoor.nl

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door. (Minimaal 4 personen) Opgeven doe je via:  email: claudia@ophetgoedespoor.nl Opgeven kan tot twee weken van te voren. (tot de maandag begin van de week)  Mocht je toch niet kunnen, afzeggen kan tot 5 dagen van te voren, daarna berekenen wij een onkosten vergoeding.

image_pdfimage_print

Gegevens

Datum:
januari 10
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Claudia Bronger van den Heuvel
E-mail:
claudia@ophetgoedespoor.nl

Locatie

Op’t Goede Spoor, Reform&More
warmoesstraat 6
Sint Annaparochie, Friesland 9076DN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.ophetgoedespoor.nl