Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

doTerra info avond: Fibroamyalgie en spierpijn.

16 april 2018 -20:00 - 21:00

Natuurlijk behandelen van spierproblemen; van spierpijn tot fibromyalgie.

Fibromyalgie is een syndroom dat betrekking heeft op vezel, spiervezel, zenuwvezel (fibro) en spierziekte (myalgie). Het wordt gekarakteriseerd door spierpijn en drukpijnlijke punten verspreid over het lichaam. Het syndroom gaat vaak gepaard met verschillende algemene klachten. Gelukkig is dit syndroom eindelijk erkend. 

Veel mensen hebben last hiervan, en gebruiken hiervoor medicijnen. Daarnaast kan je ook de olie erbij inzetten die je  ondersteuning kunnen geven, op de avond leggen we uit welke je hierbij kan gebruiken.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.

Leden van ons team (ingeschreven) 5 euro. Niet ingeschreven 7.50.

Neem wel pen en papier mee om noties te maken.

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door. (Minimaal 4 personen) Opgeven doe je via email: doTerra.Claudia@ophetgoedespoor.nl Opgeven kan tot de zaterdag ervoor. Mocht je toch niet kunnen, afzeggen kan tot 5 dagen van te voren, daarna berekenen wij een onkosten vergoeding.

image_pdfimage_print

Gegevens

Datum:
16 april 2018
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Claudia Bronger van den Heuvel
E-mail:
claudia@ophetgoedespoor.nl

Locatie

Op’t Goede Spoor, Reform&More
warmoesstraat 6
Sint Annaparochie, Friesland 9076DN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.ophetgoedespoor.nl