Laden Evenementen

« Alle Evenementen

doTerra info avond: Emotioneel en spiritueel in balans met e.o.

maart 28 -20:00 - 21:00

€7,50

 

Emotioneel en spiritueel in balans met e.o.

Wil je ook terug naar de tijd dat heling nog plaatsvond met pure middelen uit de natuur? Ontdek hoe je de inhoud van je medicijnkastje kan vervangen met krachtige, snel en efficiënt werkende essentiële oliën van medicinale kwaliteit.
Etherische oliën bieden geheel natuurlijke oplossingen bij pijn, allergieën, huidproblemen, inslaap- en doodslaapproblemen, stemmingswisselingen, concentratiestoornissen en nog meer gezondheidsuitdagingen.
Tijdens de lezing kan je de zuivere kracht en het heerlijke aroma van pure essentiële oliën van medicinale kwaliteit ervaren en je kennis verbreden in het gebruik van Aroma therapie.

Elke maand organiseer ik deze avond in mijn winkel. Van 20.00 tot 21.00 uur.

Leden van ons team (ingeschreven) €5 euro. Niet ingeschreven €7.50.

De uitleg op de avond word veelal verzorgt door Sabine Mooijweer.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en  mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door. (Minimaal 6 personen) Opgeven doe je via:  email: claudia@ophetgoedespoor.nl Opgeven kan tot twee weken van te voren. (tot de maandag begin van de week) natuurlijk kan er onverwachts iets gebeuren, helaas, maar heb jij je opgegeven en meld je je af, dan berekenen we onkosten vergoeding voor het materiaal et.

image_pdfimage_print

Gegevens

Datum:
maart 28
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Claudia Bronger van den Heuvel
E-mail:
claudia@ophetgoedespoor.nl