Laden Evenementen

« Alle Evenementen

doTerra avond: Dieren en het gebruik van aromatherapie

september 18 -20:00 - 21:00

Het onderwerp ‘etherische olie voor dieren’ levert vaak vele discussies op. Er zijn voor- en tegenstanders.

Maar mits goed toegepast zijn de voordelen van therapeutische etherische olie beschikbaar voor alle familieleden, inclusief onze huisdieren. Op deze avond geven we een basis uitleg hoe je bij dieren dit kan inzetten en de basis klachten hierin kan ondersteunen.

De meeste dieren zijn veel gevoeliger voor de effecten van etherische olie dan mensen. Ze hebben vaak een natuurlijke affiniteit met de helende invloed van etherische olie.

Leden van ons team (ingeschreven) €5 euro. Niet ingeschreven €7.50.

De uitleg op de avond word veelal verzorgt door Sabine Mooijweer. We bekijken per keer wie wat doet.

Kom je via Sabine binnen laat me dit weten, mocht je later besluiten meer te willen doen met doTerra dan is dit van belang.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en  mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door. (Minimaal 4 personen) Opgeven doe je via:  email: claudia@ophetgoedespoor.nl Opgeven kan tot een week van te voren. Mocht je toch niet kunnen, afzeggen kan tot 5 dagen van te voren, daarna berekenen wij een onkosten vergoeding.

image_pdf

Gegevens

Datum:
september 18
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Claudia Bronger van den Heuvel
E-mail:
claudia@ophetgoedespoor.nl

Locatie

Op’t Goede Spoor, Reform&More
warmoesstraat 6
Sint Annaparochie, Friesland 9076DN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.ophetgoedespoor.nl