Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Demo middag The Healt Factory en Pileje

maart 26 -13:30 - 16:00

Gratis

Demo/advies middag op 26 maart: The Health Factory en Pileje bij de winkel Op’t Goede Spoor, Reform&More

Weet jij waarvoor je Nanowater kan inzetten? Wat heb ik daarbij nodig en wat zijn dit voor producten? The Health Factory staat veelal bekend om haar bijzondere producten, denkend aan nanowater, magnesium en gold. Allemaal bijzondere producten die je bij veel klachten kan inzetten. Wat doet een probiotica voor je darmen, en welke heb ik dan nodig? Over de darmen wordt veelal gezegd dat dit zowat het begin van elke ziektebeeld kan zijn. De darmen zijn je hersenen, dus ook zo belangrijk om daaraan te denken als we het over bepaalde lichamelijk en geestelijke problemen hebben. De darmen worden hier veel al in vergeten. Maar zijn zo belangrijk.

Daarom organiseert de winkel Op’t Goede Spoor, Reform&More een advies middag. Rianne van The Health Factory en Pileje komt deze middag een demo geven, je kan bij haar terecht met vragen.

Deze middag is gratis en word op 26 maart van 13:30 – 16:00 uur. Je kan zo binnen lopen op deze middag een afspraak maken is niet nodig. Doe jij deze dag een aankoop, krijg je van ons een kleine attentie mee. www.ophetgoedespoor.nl

Waar : In de winkel Op’t Goede Spoor, Refrom&More
Warmoesstraat 6, 9076DN
Sint Annaparochie

image_pdfimage_print

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Claudia Bronger van den Heuvel
E-mail:
claudia@ophetgoedespoor.nl

Locatie

Op’t Goede Spoor, Reform&More
warmoesstraat 6
Sint Annaparochie, Friesland 9076DN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.ophetgoedespoor.nl