Webwinkel Orgonite

Via onze eigen webwinkel bieden wij op dit moment de orgonite  producten aan (die zelf gemaakt zijn.) Omdat we vaak bezig zijn met het maken van orgonite producten, lukt het me niet om alles gelijk op de webwinkel te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, en heb je facebook, meld je dan aan bij de Orgonshop by Claudia pagina en je kan daar alle update’s et gelijk mee volgen, je bent welkom.

Bestellingen via de eigen webshop: 

Bestellingen die gedaan worden via deze webshop worden de dinsdagen gelezen, hou hiermee rekening.

  • Je besteld via de webshop het artikel naar keuze
  • Je krijg dan de optie betalen en bestellen, staat dit er niet bij neem dan even contact met me op. Omdat we geregeld bij maken kan het zo zijn dat de optie vergeten is om te activeren* wij versturen met Dhl en met standaard kosten, maar voldoet dit pakket aan meerdere artikelen, dan kan het zo zijn dat de verzendkosten te laag berekend zijn, je krijg dan een aparte mail toegestuurd, met het nog het bedrag wat voldoen moet worden voordat we dit toesturen.
  • Verzendingen worden vast verstuurd met Dhl met een track en tracé nummer, deze word via de mail naar je toegezonden, zodra het pakket aangeboden is. (ik ben een eenmanszaak en het kan voorkomen dat je even moet wachten op je pakket, ik probeer het dezelfde week aan te bieden aan dhl punt, maar in verband met drukte kan het een weekje laten duren, je word op de hoogte gehouden hiervan) *Hierdoor kunnen bestellingen niet terug betaald worden en of geannuleerd worden. wij gaan er van uit dat je de eerst mijn website gelezen heeft, voordat je een bestelling plaatst.

Wij versturen ook naar de EU landen, neem daarvoor even persoonlijk contact met me op. De verzendkosten hiervoor liggen anders, ik verstuur het aangetekend, met een track&trace nummer. De kosten hiervoor is wat post.nl hiervoor berekend. Maar je krijg de totale kosten via email toegestuurd, deze dienen betaald te worden voordat het op de post gaat.

Bestellingen die via onze eigen webwinkel binnen komen, worden zo spoedig mogelijk opgestuurd, hier is geen vaste dag voor, wij doen dit naast de winkel en praktijkdagen erbij, hou hier rekening mee dat een bestelling daardoor wat langer kan duren. Je krijg een mail als het opgestuurde is.

Je kan betalen via PayPal of via een gewone overboeking van bank naar bank betalen.

          

image_pdfimage_print