Deurbeleid&Corona en angst.

Winkel beleid/Regels 14-8- 2020

We houden ons netjes aan de verplichte 1.5 meter afstand in de winkel. En vragen je alleen te komen als je boodschapjes komt doen (dit in verband met de beperkte ruimte in de winkel)

In mijn winkel kan maar 2 personen binnen zijn, van verschillende gezinnen Kom je toch met zijn tweeën👥? Verzoek ik je als er een andere klant komt om even buiten te wachten. 🪑Er staat een bankje bij de deur.

👐 Mocht je het nodig vinden om handgel te gebruiken staat dit op het tafeltje binnen de winkel. Deze optie is een eigen keuze😉.

Regent het die dag☔ neem dan je paraplu mee voor als je even buiten mag/moet wachten.

😷 Mondkap in mijn winkel?

Door de wetgeving is besloten dat de publieke ruimtes verplicht is. Ik zelf vindt het dragen van een mondkap slecht voor je is. Maar omdat we niet tegen de wetgeving in kunnen en een bekeuring krijgen voor het niet naleven, “moet” je per 1 december 2020 bij mij een mondkap op doen.

Mits je iets lichamelijk en of geestelijk mankeert. Ik laat mijn klanten zelf bepalen of ze hieronder vallen. Ik ga dit niet controleren of navragen. Klanten die geen 😷willen dragen worden niet geweigerd.

Je bent altijd welkom. 😁

Ben je ziek, verkouden🤧 BLIJF THUIS. 🛒Laat een ander je boodschapjes ophalen.

🍀Ik zorg voor mezelf.

💕Ik ga er vanuit dat jij dit ook doet.

✅Wij houden alles goed schoon.

💳 Betalen ..het liefste met de pin!

👣 Loop bij het verlaten van de winkel via de looprichting. Als er anderen aanwezig zijn.

Ik hoop dat wij met zijn allen gezond blijven. Met zijn allen komen we vast wel hierdoor heen 😊 Mvg Claudia

image_pdfimage_print