Deurbeleid Coronavirus

Winkel beleid/Regels 14-8- 2020

We houden ons netjes aan de verplichte 1.5 meter afstand in de winkel. En vragen je alleen te komen als je boodschapjes komt doen (dit in verband met de beperkte ruimte in de winkel)

Kom je toch met zijn tweeën👥? Verzoek ik je als er een andere klant komt om even buiten te wachten. 🪑Er staat een bankje bij de deur.

👐 Mocht je het nodig vinden om handgel te gebruiken staat dit op het tafeltje binnen de winkel. Deze optie is een eigen keuze😉.

Regent het die dag☔ neem dan je paraplu mee voor als je even buiten mag/moet wachten.

😷 Mondkapjes in mijn winkel? Liever niet, maar als jij het echt nodig vindt hou ik je niet tegen. (Als het dan echt “moet “doe dan een leuk, vrolijk gezellig 😷op, zodat dit voor mij wat vrolijker lijkt😉)

Ben je ziek, verkouden🤧 BLIJF THUIS. 🛒Laat een ander je boodschapjes ophalen.

🍀Ik zorg voor mezelf.

💕Ik ga er vanuit dat jij dit ook doet.

✅Wij houden alles goed schoon.

💳 Betalen ..het liefste met de pin!

👣 Loop bij het verlaten van de winkel via de looprichting. Als er anderen aanwezig zijn.

Wil je mee weten, meer informatie.

📧Mail me dan.

🌍www.ophetgoedespoor.nl

In verband met het Corona virus:

Ik heb besloten om mijn winkel de maandagen dicht te houden en de andere dagen open te zijn enkel in de middagen vanaf 13.00 tot 16.00 uur. De zaterdagen zijn we om 15.00 uur gesloten.

Heb je vragen over lichamelijke of geestelijke klachten, dan vraag ik je om me een Whats App te sturen om dit eventueel te bespreken. In de winkel heb ik helaas hier niet zoveel tijd meer voor. In verband met de wachtende klanten die ook geholpen willen worden, bedankt voor uw begrip.

Ben jij verkouden, ziek of wat dan ook. Vraag een ander om je product bij mij op te halen.

Hou je aan de voorzorgmaatregel voor jou en mij erg fijn.

We hebben even wat veranderd in de winkel, hopend dat dit zo werkt.
Als je bij mij binnen bent en je gebruikt de looprichting naar de uitgang. Dan is het mogelijk om afstand van de andere klant te bewerkstellen.😆

🍀Kom alleen naar de winkel.
🍀Per gezin 1 persoon naar binnen, ook al ben je zus, broer, samenwonend. De andere moet echt even op je buiten wachten🪑
🍀Zijn er klanten binnen wacht dan buiten op gepaste afstand op elkaar.
🍀Maximaal 2 personen binnen in de winkel. ( Van verschillende gezinnen et)
🍀Maak je handen schoon met de handgel.
🍀 Pak je boodschapjes doelgericht, raak niet aan wat je niet van plan bent mee te nemen. ( A.U.B )
🍀 Betaal met pin

🌼Als je bij mij in de winkel bent, kom dan niet met negatieve verhalen. Hou het positief, bedankt.🌼Zorg er voor dat je afstand houd voor jezelf en mij en de wachtende klanten.🌼Heb respect voor iedereen die anders denkt en het moeilijk heeft.🌼En houd moed, dan komt het goed.

Als je boodschappen komt doen, pak dan je artikel welke je nodig hebt. Neem niet alles in de handen! (of vraag mij om dit voor jouw uit het vak te pakken.) 

Wat ik doe aan voorzorg:

🔴Pin automaat schoonhouden
🔴Handen schoon houden
🔴Toonbank schoon houden
🔴Voordeur staat open voor frisse lucht en je hoef de deurkruk niet in je hand te hebben.
🔴Afstand houden

Samen moeten we elkaar ondersteunen 🍀

Bestel zoveel mogelijk jouw producten via onze partnerschapssite, zodat dit voor je klaar staat als je het komt ophalen, de afhandeling en contacten kunnen we zo minimaliseren. Op dit moment bezorgen wij niet!

🌐 Bestellingen van Bewustwinkelen blijven 7 dgn aanwezig.
🌐Bestellingen van supplementen dienen binnen 3 dgn opgehaald te worden.

Hou je aan de voorzorgmaatregelen die onze Staat ons geeft in verband met winkelen. Kom alleen naar de winkel toe als je gezond bent, niet hoest, niet verkouden bent en niet ziek voel. Zorg dat je vaak je handen gewassen heb en betaal via de pin.

Wij doen zoveel mogelijk onze beste om je te helpen, maar vanwege de ernst van het virus, heb ik besloten om mijn tijden al aan te passen. Mocht je vragen hebben, mag je me Whats app en of mailen.

Whats app-0639517994 (dit word vanaf 13.00 uur beantwoord tot 14.30 uur op werkdagen. Zondags en maandag beantwoord ik de whats-app niet. Je krijg dan later bericht. )

Mail: natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl (Deze worden tussendoor gelezen. Ik kan hier geen tijdslimiet op geven, je krijg zo spoedig mogelijk bericht als het gelezen is. Dit kan ook tijdens de openingstijden zijn. Zondags en maandag beantwoord ik de email niet) 

Ik hoop dat wij met zijn allen gezond blijven. Met zijn allen komen we vast wel hierdoor heen 😊 Mvg Claudia

image_pdfimage_print