Bezorging en of Verzenden

Kopen/Bestellen?

Natuurlijk kan je altijd onze producten kopen en bestellen door gewoon bij ons langs te komen in de winkel. Ons assortiment bestaat echter uit meer dan 50.000 artikelen. Helaas hebben wij als kleine winkel een beperkte ruimte en kunnen daarom niet alle artikelen voor je op voorraad hebben. We moeten keuzes maken waardoor het kan voorkomen dat uw product of preparaat niet aanwezig is.

Bewustwinkelen.nl

Toch proberen wij je zoveel mogelijk van dienst te zijn: Een gedeelte van ons assortiment kan je zelf bestellen op de website van www.bewustwinkelen.nl. De bestelling word dan in de winkel bezorgt. Je betaald geen bezorgingskosten en je betaald in de winkel aan de kassa. Veilig en vertrouwd! (denkt erom dat je bij bestellen aanvinkt: bericht via e-mail, anders ligt jouw pakketje op je te wachten terwijl het aanwezig is.

Wij bellen namelijk niet de klanten op. Je krijgt van ons een e-mailbericht.

Niet in staat om het op te halen?

Maar natuurlijk kan je ook dit pakket thuis laten bezorgen. Je bestelt via de partnersite, de door jouw bestelde artikelen worden gratis  naar mijn winkel gestuurd en vanuit hier verzenden of bezorgen wij dit zo spoedig mogelijk bij je. Laat me dan wel even via WhatsApp weten dat je besteld heb en dat dit pakket bezorgt moet worden. 

Wij nemen dan contact met je op om even te bespreken wanneer onze bezorger langs komt.

Thuis laten bezorgen!

Je kunt jouw producten ook thuis laten bezorgen. Op de “woensdagen”/donderdag/vrijdagen bezorgen wij het bij je  thuis af. Je dient dan wel aan de deur te betalen en gepast, de bezorger heeft geen wisselgeld bij zich, bezorgen doen we geheel gratis .

Via de email krijg je de totaal kosten toegestuurd.

Wij bezorgen in de dorpen:
St.Annaparochie
St.Jacobiparochie
Beetgumermolen
Berlikum
Vrouwenparochie
Oude leye
Oude bildtzijl
Nij Altoenae
Stiens
Minnertsga
Wier
Ried
Tzummarum
Firdgum.

(Staat uw dorp niet in deze lijst, dan kan je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden hierin)

Verzenden:

Natuurlijk is het mogelijk dat wij de bestellingen naar u toe zenden. Dit doen wij via post.nl u betaald hiervoor bij de bestelling wel de bezorgkosten zelf. Bestellingen die opgestuurd moeten worden, dienen van te voren betaald te worden dit gaat met een betaalverzoek en of via een tikkieverzoek. (+kosten 0,75)

Omdat we een eenmanszaak zijn hebben wij geen vaste dagen van verzenden van de producten, deze komen heel spoedig naar u toe. We proberen iedereen door te geven  wanneer het verstuurd is. Via de email en of whatsapp.

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om dit zo spoedig mogelijk binnen drie dagen te doen.

Disclamer*:Heb je voordat je besteld onze algemene voorwaarden  doorgelezen? Wij gaan daar vanuit dat dit gelezen is voordat je bij ons besteld. Plaats je een bestelling dan ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

image_pdfimage_print