Bestellingen plaatsen:

Kopen/Bestellen?

Natuurlijk kan je altijd onze producten kopen en bestellen door gewoon bij ons langs te komen in de winkel. Ons assortiment bestaat echter uit meer dan 50.000 artikelen. Helaas hebben wij als kleine winkel een beperkte ruimte en kunnen daarom niet alle artikelen voor je op voorraad hebben. We moeten keuzes maken waardoor het kan voorkomen dat uw product of preparaat niet aanwezig is.

Bewustwinkelen.nl

Toch proberen wij je zoveel mogelijk van dienst te zijn: Een gedeelte van ons assortiment kan je zelf bestellen op de website van www.bewustwinkelen.nl.

Bestellingen via de winkel :

Helaas…..er blijft de laatste tijd te veel bestellingen in de winkel staan die via whatsapp, en of aan de toonbank in de winkel et gedaan worden.( 8-12-2022)
 
Ze worden niet opgehaald, en of veel later dan het afhaaltermijn gehaald. Ik kan deze producten niet meer retourneren.
 
Daarom heb ik besloten om nu alle bestellingen van te voren te laten betalen en bestellingen kunnen alleen maar in de winkel aan de toonbank geplaatst worden. Ik neem geen bestellingen meer aan via de whatsapp et (mits we iets gezamenlijk hierin hebben afgesproken). Je moet dus even gezellig bij mij langs komen.
 
Bestel je bij mij aan de toonbank jouw product dan betaald je bij mij gelijk je bestelling. Ik bestel je product, en deze kan je na 1a 2 dgn ophalen. Bestellingen die onder de 20 euro is kan ik niet aannemen, vanwege de verplichte limiet van bestellingen bij mijn leverancier.
 
Wil je zeker weten dat je product aanwezig is voordat je langskom, wil ik je natuurlijk wel een afhaalberichtje sturen via de whatsapp en of email. Bellen doe ik niet.
 
Wil je niet van te voren betalen, dan kan je je veelal producten zelf via onze partnersite bestellen, dan betaal je bij mij aan de kassa als je het pakket komt afhalen (afhalen dient binnen 3 dgn, uitzonderingen is mogelijk via bericht naar mij toe)
 
 
 

Disclamer*:Heb je voordat je besteld onze algemene voorwaarden  doorgelezen? Wij gaan daar vanuit dat dit gelezen is voordat je bij ons besteld. Plaats je een bestelling dan ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

image_pdfimage_print