WhatsApp contact.

Bereikbaar via WhatsApp. Wat houdt dit in?

Je kan me via de whatsapp bereiken voor praktijk technische vragen. Korte vragen over bepaalde voeding en voedingssupplementen en oliën. Ik ga bekijken of ik je ook kan bijstaan via deze weg.

Ik geef geen consulten, dan nodig ik je graag uit in de praktijk. Afspraak maken mag via de whatsapp.

Informatie via Whatsapp over de winkelproducten aanwezigheid et.

Wil je even snel iets weten wat met de winkel te maken heeft, een kleine korte vraag? Dan mag je me ook een bericht sturen, hou er wel rekening mee dat het antwoord wat langer kan duren, ik ben dan druk bezig met andere zaken wat voorrang heeft. Lukt het met me niet om op dat moment jouw antwoord terug te beantwoorden op de dag dat je bericht is aangekomen, wacht dan even geduldig af.

Gebruik 1 medium item om contact te maken! Ik reageer niet op meerderen (en ben hier ook niet sneller door), heb je nog geen reactie dan ben ik met andere zaken bezig, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Informatiegroep app:

Ik wil beginnen op 1 mei met een gezamenlijk groepsapp, zodat we kunnen bekijken of we meer kunnen betekenen met elkaar. Maar wel gericht op producten vanuit Mijn praktijk/winkel.

Dus geen reactie over producten en of tips van derden deze haal ik gelijk weg. Ik ga ervan uit als jij aansluit in de groep dat je dit dan bij mij besteld of haal (wel zo netjes als we hierin het advies et geven). Dit is een opzet. (Omdat wij veel al niet mogen melden op het sociale netwerk. ) Je kan dus ineens tips ontvangen via whatsapp.

Meedoen?

Je mag me een email sturen met jouw nummer zodat ik je in de groep kan bijvoegen. We starten deze groep op als er meer dan tien personen zich aangemeld heeft.

Op dagen/uren dat ik vrij ben kan het zo zijn dat ik dit de dinsdag op pak. De zondag is rustdag 😉😁

😆 Ik zelf ben dislect, erger je aan de spelling en schrijffouten. Meld je dan niet aan, verbeteringen etc. zit ik niet op te wachten in het “gesprek”. De meeste mensen lezen er gewoon respect vol overheen 😘

image_pdfimage_print