Contact Winkel

Op’t Goede Spoor, Reform&More 

 • Warmoesstraat 6,
 • 9076DN, Sint Annaparochie

De winkel staat ingeschreven:

 • Kvk nr: 01114231
 • Btw nr: NL109881977B01

WhatsApp contact.
Bereikbaar via WhatsApp. Wat houdt dit in?Je kan me via de whatsapp bereiken voor praktijk technische vragen. Korte vragen over bepaalde voeding en voedingssupplementen en oliën. Ik ga bekijken of ik je ook kan bijstaan via deze weg.
Ik geef geen consulten, dan nodig ik je graag uit in de praktijk. Afspraak maken mag via de whatsapp.
Informatie via Whatsapp over de winkelproducten aanwezigheid et.
Wil je even snel iets weten wat met de winkel te maken heeft, een kleine korte vraag? Dan mag je me ook een bericht sturen, hou er wel rekening mee dat het antwoord wat langer kan duren, ik ben dan druk bezig met andere zaken wat voorrang heeft.
Lukt het met me niet om op dat moment jouw antwoord terug te beantwoorden op de dag dat je bericht is aangekomen, wacht dan even geduldig af. Gebruik 1 medium item om contact te maken! Ik reageer niet op meerderen (en ben hier ook niet sneller door), heb je nog geen reactie dan ben ik met andere zaken bezig, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Klachten via whatsapp behandel ik niet, je kan dit eventueel doorsturen via de email. Maar lees onze winkelbeleid eerst goed door, dit word op deze site uitgebreid uitgelegd, dit kan je ook vinden op ons winkelraam bij de toonbank etc.


Gebruik van het  contactformulier:

 • Wilt u graag meer informatie, wat indirect met de winkel te maken heeft,stuur dan even een email. (lees even goed door wat wij wel en niet beantwoorden, dit scheelt teleurstellingen)
 • Vertegenwoordigers kunnen dit onderstaand formulier gebruiken om een afspraak te maken.
 • Lees eerst wel even hieronder door wat ik  beantwoord via de email.
 • Ik ontvang mijn de klanten graag in mijn winkel, daar kan ik je gelijk beantwoorden, en de tijd voor je nemen. En of de bestelling voor je doorplaatsen (indien nodig).

Vragen die te maken hebben over eventuele klachten en of advies moet je echt even bij mij langskomen in de winkel, daar help ik je graag (indien mogelijk)

 • Product informatie, voorraad vragen wat met de winkel te maken heeft, beantwoord ik niet via de mail, daarvoor ontvang ik u graag in mijn winkel.
 • Producten bestellen: op de webwinkel staan de producten die u via internet bij mij kan bestellen. Voor andere producten die niet via de de partnerschrapwebwinkel te bestellen zijn, moet je toch echt even bij me langskomen, deze worden niet via de email besteld. Wij vragen de bestelling van te voren te betalen. Bestellingen die via het contact formulier binnen komen, worden niet beantwoord.
 • Op de maandag, in het weekend, vakantie periode en na sluitingstijd,  ben ik niet via de email bereikbaar, de mails worden dan zo spoedig mogelijk weer gelezen als ik aanwezig ben.

*Email adressen worden bewaard via het Laposta systeem ( nieuwsbrieven)

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op (indien nodig)

image_pdfimage_print