Contact Winkel

Op’t Goede Spoor, Reform&More 

  • Warmoesstraat 6,
  • 9076DN, Sint Annaparochie
  • natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl

De winkel staat ingeschreven:

  • Kvk nr: 01114231
  • Btw nr: NL109881977B01

Claudia is in de winkel aanwezig voor de vragen die indirect met de winkel te maken heeft vraag ik je om gewoon langs te komen. Ik behandel deze het liefst via persoonlijk contact.

Wij hebben een antwoordapparaat die de telefoon beantwoord. 
Mocht u iets willen weten verzoek ik u gewoon naar de winkel te komen. Mocht dit niet lukken dan is de optie voor om een  Whats-App bericht te sturen (tel word niet beantwoord)
Maar hou met het volgende rekening:
Informatie via Whats-App over de winkelproducten aanwezigheid et.
Wil je even snel iets weten wat met de winkel te maken heeft, een kleine korte vraag? Dan mag je me ook een bericht sturen, hou er wel rekening mee dat het antwoord wat langer kan duren, ik ben dan druk bezig met andere zaken wat voorrang heeft.
Klachten via Whats-App? Deze behandel ik niet via de Whats-App, je kan dit eventueel doorsturen via de email. Maar lees onze winkelbeleid eerst goed door, dit word op deze site uitgebreid uitgelegd, dit kan je ook vinden op ons winkelraam bij de toonbank etc.
Informatie supplementen via Whats-App?  Gebruik supplementen en medicijnen geef ik niet via de Whatsapp. Maak hiervoor eerst contact met je behandelende arts of apotheek.
Veel over supplementen en gebruik met medicijnen kan u vinden via: https://www.vitamine-info.nl/


image_pdfimage_print