Voorstellen: Sabine

Ik ben Sabine Mooijweer (1972) van Additieve Therapie Mooijweer en geef onder andere consulten in mijn praktijk aan huis in Raerd, op locatie in Hindeloopen, Leeuwarden, Jirnsum en in de speciale praktijkruimte achter de winkel van Op ‘t Goede Spoor in Sint Annaparochie.

In 2006 ben ik mijn praktijk gestart in Soest, na mijn verhuizing naar Leeuwarden, deze in 2009 daar voortgezet.

Zelf het één en ander aan uitdagingen gehad, zowel fysiek als emotioneel. Vanaf 1985 enthousiast over en geholpen door additieve therapieën. Zo kwam de behoefte om anderen te helpen in hun groei- en helingsproces.

Ik werk vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ik naar je kijk als een geheel van lichaam, geest en ziel. De samenhang tussen: het fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische. Ik zie dus een bepaalde onbalans nooit als puur lichamelijk of geestelijk. Deze factoren beïnvloeden elkaar altijd. Wat dan ook weer betekent, dat wanneer wij het accent leggen op één kant om aan te werken, bijvoorbeeld de emotionele, dit ook de fysieke kant zal beïnvloeden en andersom. Balans is het gevolg. En dat jij je zo gezond en fit mogelijk voelt! Wanneer je levensenergie optimaal is, kan jouw lichaam zichzelf genezen.

Van oorsprong vibreren je cellen met een harmonische frequentie. Ziekte kan ontstaan door disharmonische trilling. Ook als jij je gezond voelt, heb je vaak al disharmonische vibraties in jouw cellen. Het hangt van diverse factoren af: beweging, voeding, ontspanning, erfelijkheid, emoties, etc. of en wanneer zich dit in ziekte uit. Is ziekte dus jouw ‘schuld’ en kun je dit altijd beïnvloeden of herstellen? Nee! Wel kun je proberen de dingen waar je wel invloed op hebt, optimaal te verbeteren. Aan de basis van ziektesymptomen ligt een verstoorde balans in energie.

De therapieën waarmee ik werk zijn erop gericht deze te herstellen, zodat het zelfgenezend vermogen zijn werk weer kan doen. Bovendien heeft preventie ook een groot aandeel in mijn praktijk. Namelijk: voorkomen is altijd beter dan genezen. Ik kijk hoe we de factoren die een rol spelen in jouw gezondheid, gunstig kunnen beïnvloeden. Voeding en voedingssupplementen, drinken van voldoende (gezuiverd) water, beweging, gezonde nachtrust. Een betere manier vinden om met spanning om te gaan en zo min mogelijk stress voor jezelf creëren. Inzicht in hoe jij functioneert en de keuzes die je daarin maakt.

Alle therapieën, meditaties, massages en coaching, maar ook de aanvullingen: voedingssuppletie etc. hebben hier hun aandeel in. Het is afhankelijk van jou welke wij kiezen. Dat ligt aan waar jij je plezierig bij voelt, maar ook aan welke staat van vitaliteit je op dit moment ervaart en waar je naar toe wilt op dat vlak.

Ik werk met de volgende behandelmethoden: Reconnective Healing®, The Reconnection®, Quantum-Touch®, Theta healing (DNA- healing), InnerSpeak TM, Crystal Insights, Touch for Health, Kinesiologie, Holistische coaching ( coachingsgesprekken) , Intuïtieve Therapie, Reading, (energetische)Healing, Holistische massage, Buikmassage, Meridiaanmassage, Voet- en handreflexmassage, Acupressuur, Oorkaars behandeling, Homeopathie, Fytotherapie, Celzouten, Bachbloesemremedies, Aromatherapie, Edelsteentherapie, Voedingssuppletie en Voedingstherapie, Meditatie, Yoga nidra. Opleidingen: Medische basiskennis op HBO-niveau, Holistisch Energetisch Therapeut bij CVIO in Dokkum, Therapeutische vorming, Touch for Health 1 /m 4, Homeopathie, Bachbloesemremedies, Voedingstherapie, Voedingssuppletie, Coaching en Counseling, Loopbaancoaching, Reiki 1, 2, Theta healing (DNA-Healing), Quantum-Touch, Intuïtieve ontwikkeling bij Mens en Intuïtie in Amersfoort, Reading, Intuitief schilderen, Mandala tekenen, Geleide meditatie, Yoga nidra, Holistische massage, meridiaanmassage, buikmassage, gezichtsmassage, EFT, Aromatherapie, Edelsteentherapie, Fytotherapie, Dr. Schussler celzouttherapie, Acupressuur, hand- en voetreflexologie, Kleurenpunctuur, diverse meerdaagse seminars van Steve Rother, waaronder Spirituele Psychologie, Kundalini-energie en Pijnappelklier activatie, Magnified Healing 1,2,en 3 en Teachers Training, New Paradigm Healing (Shamballa) MDH Basic Healer, Basic Teacher, Shamballa MDH 13 D Healer, InnerSpeak, Reconnective Healing, The Reconnection, Opleiding tot Kinesioloog.

Additief betekent aanvulling, toevoeging. Ik ben ervan overtuigd dat mijn therapieën geen vervanging, maar een aanvulling mogen zijn op de reguliere geneeskunde, die ook heel veel goeds en moois kan doen. Bovendien ben ik geen arts, dus stel geen diagnoses.

Additieve Therapie Mooijweer is aangesloten bij beroepsvereniging CAT.

image_pdfimage_print