Migraine, hoofdpijn

Behandelplan migraine, hoofdpijn klachten:

In dit behandelplan werk ik met  vast Asp naalden. Bij allerlei migraine/hoofdpijn klachten kan ik een behandelplan in starten,

Met overleg gaan we bekijken wat haalbaar is, de aantallen behandelingen kunnen hierdoor variëren, dit heeft te maken met de klacht en de behandeling die opgezet word, mijn doel is je geheel pijn vrij en soepel mijn praktijk te verlaten. Helaas lukt dit meestal niet met 3 consulten, hou rekening mee dat migraine/hoofdpijn iets meer achtergrond heeft, en daardoor ook iets langer kan duren dan de gebruikelijke behandelingen.

Een optie is om een stoelmassage behandeling erbij in te zetten, zodat we ook de spieren losser gaan maken. Een stoelbehandeling zit niet standaard bij dit consult in, deze kunnen we wel tegelijk inplannen met een afspraak. De kosten van de stoelbehandeling komen er bij.

Ik heb in mijn praktijk al meerdere mensen mogen helpen met enkel de ooracupunctuur waardoor een klacht opgelost is wat al jaren aanwezig was, waar meerdere therapieën mee bezig is geweest maar dit resultaat nooit gehad heeft.

Wetenschappelijke ondersteunend artikelen kan je hier vinden→ Link.


Tips Migraine, hoofdpijn:

Als je bij mij in behandeling ben met ooracupunctuur, dan kan deze tips wel eens ondersteuning geven.

Drink na de behandeling voldoende water, dit zet de aderen open en zorgt voor betere doorbloeding.

Welke olie werkt tegen hoofdpijn?

Hoofdpijn problemen kunnen we heel goed ondersteunen met 100% natuurlijke essentiële oliën.. Ik adviseer de Pepermunt olie te gebruiken bij een opkomende hoofdpijn. Deze olie wrijf je op de plek waar de hoofdpijn ontstaat. Een druppel wierookolie/Frankincense  tegen de gehemelte houden geeft ook verlichting. De Lavendel of Rozemarijn oliën helpen ook  hoofdpijn te verzachten.

Je kan ook een speciale blend laten maken deze gebruik je op nek, over uw slapen en het voorhoofd. Deze mix bestaat uit Wintergroen, Pepermunt, Wierookboom, Cilantro, Roman Chamomile, Marjolein, Basilicum en Rozemarijn. (bron:.enjoil )

Neem supplementen: 

In de supplementenhoek kun je denken aan: magnesium, Vitamine b12, alpha-liponzuur , ginkgo en Migron.(Vadecum Orho Healt)

Deze tips zijn geen vervanging voor de huisarts, bij lichamelijke ongemakken, adviseer altijd tijdig je huisarts.


M Bonnema schreef via email dit bericht naar me toe: 7-9-2018

Door ooracupunctuur en supplementen van “Op het goede spoor” is mijn aantal  migraine-aanvallen afgenomen met 75%. Een resultaat dat ik in twintig jaar met geen enkele andere behandeling heb bereikt. Dankbaar!

image_pdfimage_print