Energetische behandeling.

Spiritual Heart Healing 8.6.

Spiritual Hearth Healing 8.6 is een  energetische behandeling.
Deze is op mijn “pad” gekomen in 2012 en ben begonnen met een geselecteerd gezelschap inwijdingen te geven in dit systeem. Om te ontdekken wat dit met deze personen doet. Deze hebben dit als zeer aangenaam ervaren.

Door de overstap van winkel et, ben ik al jaren niet meer bezig geweest met deze energie, maar er is weer tijd voor en geef ik dit als behandeling door. Wat doet dit: Het verbindt je meer met jezelf en met een deze energie, en zorgt daardoor voor meer balans voor jezelf en om je heen.

Zoals de naam al zegt heeft het met het alles te maken en komt het vanuit het hart♥

Wat kan dit voor jou doen: 

  • Het heeft een helende werking op het lichaam en geest, waardoor er meer balans en rust in het lichaam en geest is.
  • Je kan bemerken dat  je veel dingen meer op afstand bekijk en er niet meer zo heftig betrokken bij voel. Hierdoor heb meer begrip voor situaties en leg me er bij neer.
  • Laat makkelijk de situaties die onaangenaam los.
  • Ben meer geaard.
  • De natuur word veel mooier en ervaar de mooie bloeiende planten bomen dieren om me heen.
  • Vorig karma lost op door het te benoemen en neer te leggen in de opruim la.
  • Dromen worden helderder
  •  Je luister meer naar mijn intuïtie en innerlijk kind

Deze healing word in de praktijk gedeelte gegeven op de stoel.

Deze energetische healing is speciaal ontwikkeld door mij. Deze is uniek en niet bij een ander te verkrijgen als behandeling. Ik werk met een symbool en met de daarbij passende energie.

De behandeling duurt 15 a 20 minuten. Voordat ik je behandel bespreken we wat nodig is en maken we samen de intentie op wat er met deze behandeling tewerkgesteld mag worden. Met deze intentie ga ik je behandelen. (intentie is hetgeen wat nodig is voor jou)

Na de behandeling mag je thuis hiermee aan de gang gaan. Je krijg van mij eventueel hiervoor tips mee.

Ik behandel alleen vrouwen.


Uitleg van de symbool nummer in de naam : Spiritueel Heart Healing 8.6

Symbool 8 – Transformatie

Verandering – Inspanning – Jezelf waarmaken

Als je dag-, maand-, of jaarritme in het teken staat van de achtste energie, voelt het leven op dat moment waarschijnlijk aan als een achtbaan. In deze fase draait het om verandering.

Je zult merken wat de inspanningen van de afgelopen tijd waard zijn geweest. Breng je ideeën aan de man en jaag je doelstellingen na. Zorg dat de inkomsten de uitgaven dekken en laat je niet afleiden door kleinigheden. In deze tijd komt dat wat niet in balans is aan het licht. Houd een brede focus, treed met een open geest veranderingen tegemoet, dit is een tijd van transformatie. Als je geconcentreerd en ontspannen blijft, kun je bijzonder veel bereiken.

Symbool 6 – Ik en mijn omgeving

Zelfverantwoordelijkheid – Gevoelens uiten – Je leven in balans brengen

Deze energie brengt verandering op het gebied van werk, relaties en je (leef)omgeving. Dit zorgt voor nieuwe vragen. Denk hierover na en bespreek onduidelijkheden met anderen.

Het accent ligt in deze fase vooral in het contact tussen jou en je omgeving. Maak tijd vrij voor de mensen die je dierbaar zijn en wees zuinig op je bezittingen. Loop niet weg voor verantwoordelijkheden, wie of wat dit ook is. Durf stappen te zetten en zoek voor alles de beste oplossing. Als er om wordt gevraagd, kun je goed raad, leiding of hulp geven.

 

image_pdfimage_print