Voorstellen: Claudia

Hallo in verband met de regels et ben ik nog niet geheel actief in de praktijk, maar je kan terecht voor een vitaminetest. Lees even verder hoe dit in zijn werk gaat.

Na de zomervakantie hoop ik weer de ooracupunctuur therapieën aan te bieden.

Ik ben Claudia Bronger van den Heuvel eigenares van de winkel Op’t Goede Spoor, Reform&More en praktijk Claudia-Andere Zorg.

Ik werk hoofdzakelijk in mijn winkel, maar buiten mijn winkel functie vind ik het heerlijk om mensen te behandelen.

Vanaf 2002 ben ik met mijn praktijk begonnen. Eerst vanuit huis toen naar een praktijk gedeelte in St.Annaparochie. En van daar uit naar de praktijk gedeelte die achterin de winkel aanwezig is.


Ik ben in 2002 begonnen met mijn eigen praktijk, uit het gevoel ik wil meer mensen kunnen helpen en begeleiden.
Daarvoor heb ik in gedeeltes mijn opleidingen energetische behandelingen gedaan, dit in gedeeltes omdat ik zelf ook hiermee kennis moest maken. Zo ben ik overtuigt in het zelf genezende vermogen van het lichaam. Maar dit wel met samenwerking met artsen etc, want het is een aanvulling, en met klachten vind ik dat je de reguliere geneeskunde erbij moet betrekken, want de therapieën is een aanvulling en geen vervanging.

Zo heb ik verschillende trainingen in voeding/dieet-gezonde voeding, voedingsadvies, detox/ontzuren,hormonen, supplementen, orthomoleculair, bach bloesems,celzouten, fythottherapie, diversen massages, shiatsu, oorkaars, schoonheidsverzorging etc gevolgd, zodat ik de klanten in en om de praktijk ook goed kan bijstaan.

Mijn passie en hobby is mijn werk geworden, ik ben in 2006 begonnen met mijn winkel waar ik het heerlijk vind om de klanten zo ook te helpen, ik heb op deze manier mijn opleidingen, hobby kunnen combineren.
Door mijn aanwezige nieuwsgierigheid naar vele nieuwe ontwikkelingen ben ik altijd nog in opleiding, training, want er is altijd nog veel meer bij te leren.

Ik werk enkel afspraak en geef enkel op dit moment de vitaminetest. Afspraak maken kan na vier uur als de winkel gesloten is op de woensdagen en donderdagen. Ik werk van vier tot vijf uur.

In 2018 ben ik begonnen met mijn andere grote hobby en passie. Het maken van Orgonite. Een heel speciaal product wat van alles wat negatief maakt veranderd naar positief (korte uitleg) je kan denken aan stralingen, energieën etc…meer hierover kan je lezen op mijn website en of aparte pagina : Orgoniteshop By Claudia

FAVORIETE CITATEN:

  • Carpe diem! (pluk de dag)
  • Belief you can, and you’re halfway there

Praktijk Claudia, (voorheen Praktijk Other Care ) is ingeschreven bij de Stichting STIBAG, Cat beroepsvereniging, Das.

Door mijn winkel heb ik een ruime ervaring met klachten en behandelingen.
Maar kom ik ergens niet uit, dan is er nog een mogelijkheid om u door te verwijzen naar een collega die aanwezig is in de praktijk.


image_pdfimage_print