Vitaminecheck

Corpus Analyzer :

Een zwak orgaan of een minder goed functionerend systeem veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Als deze verborgen disbalansen onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering van het functioneren van het lichaam en dus klachten geven. Daarom is het zinvol maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.

Ook als er al symptomen aanwezig zijn, kan het nuttig zijn inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.

De Corpus Analyzer Pro is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren.

Het systeem analyseert de energetische situatie in belangrijke functionele groepen zoals: hart- en bloedvaten, longen, maag-darmstelsel, lever, galblaas, schildklier, alvleesklier, nieren,

zenuwstelsel, lymfestelsel, hersenen, spieren, skelet, gewrichten, maar meet ook stress, afvalstoffen, toxische stoffen, hormonen, endocrien systeem, allergiën, immuunsysteem, stofwisseling, spijsvertering en meridianen.

Na een meting kunnen we bespreken welk behandelplan we kunnen inzetten als therapie (indien dit nodig is). Hierbij kunt u denken aan: ooracupunctuur, bachbloesems, orthomoluculair advies, voedingsadvies, coaching, homeopathie etc….

Hoe werkt het?

  •  Er wordt een aantal gegevens van u ingevoerd in het systeem: naam, leeftijd, gewicht en lengte zijn van belang voor de test.
  • Metalen sieraden moeten even af gedaan worden en de mobiele telefoon gaat uit.
  • U krijgt een teststaaf (metalen staaf) in je hand. Tijdens de scan kan er niet gesproken worden en is het goed zoveel  mogelijk te ontspannen.
  •  De test duurt ongeveer 4-5 minuten voor de vitamine-check en ongeveer 8 minuten voor de uitgebreide check.
  • De gegevens worden door de computer verwerkt en opgeslagen.
  • Het resultaat wordt op het scherm getoond.

De Corpus Analyser Pro is een hulpmiddel om de fysieke functies snel te analyseren. U bespaart veel tijd en geld door direct met de meest effectieve therapie aan de gang te gaan.


Healtcheck/Bodyscan.

Wij werken in de winkel en in de praktijk werken met de Corpus Analyser.

U wilt vast graag weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld. Dit kan een preventieve check zijn of wanneer er al fysieke en / of  emotionele klachten of ziekten zijn ontstaan. Deze bodyscan geeft inzicht en vormt de basis voor adviezen ter preventie en verbetering van uw gezondheid.

We kunnen  een korte scan maken om te zien waar tekorten in vitaminen en mineralen zijn, bijvoorbeeld: vitamine D, calcium, magnesium, etc.

In de praktijk kunt u ook terecht voor een uitgebreide healthcheck en analyse.

Wij bieden drie soorten scans aan: 

  • Basis test 1
  • Basis test 2
  • Uitgebreidere scan* (op dit moment niet mogelijk ) 

De scan word gegeven in de praktijk gedeelte die achterin de winkel gelegen is. Dit is een kleine maar gezellige praktijk gedeelte die je bereikt via de kantine achterin de winkel.

 


Basis vitaminetekorten scan laten doen.

Je kan bij mij (Praktijk Andere Zorg~Claudia) op de dinsdagen terecht met een afspraak voor twee soorten vitamine scans. 

test 1: We meten dan enkel de vitamines/vetzuren.

De andere waardes worden dan niet gemeten (spoorelementen, mineralen, co-enzymen en aminozuren)  Een kleine korte basis test komt op €27,50 (duur ongeveer 15 minuten, heb je meer tijd nodig bereken ik deze door.) 

Test 2:  Wil je de basis test: vitamines, spoorelementen, mineralen, vetzuren, co-enzymen en aminozuren  Deze test komt op €37,50. (duur ongeveer 20 minuten, heb je meer tijd nodig bereken ik deze door.) 

Bij de beiden kleine basis testen  wordt niet uitgelegd waar de vitamines/vetzuren dienen, je krijg eventueel de samenvatting van de test via de e-mailbox toegestuurd.

De kosten van de basis scan hebben we zo goedkoop gedaan zodat de basis check voor iedereen te doen is. Basis scan = een kort bondige kijk op jouw tekorten die eventueel op dit moment aanwezig is. Ik geef aan welke vitamines je te kort hebt, dit door het samenvattend rapport.  Dit kan je later via de email toegestuurd krijgen.


Uitgebreidere scan*:

Voor de uitgebreide healthcheck in de praktijk maakt u van tevoren een afspraak bij één van onze professionele behandelaars. Deze scan wordt gegeven door onze natuurgeneeskundige: Sabine Mooijweer. Een afspraak hiervoor kan op verschillende dagen, onze natuurgeneeskundige maakt een afspraak met u. 

Met een test van enkele minuten weten we hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditie prioriteit heeft. 

Je krijg dan de samenvatting via de email toegestuurd. Consult + samenvattingsrapport : Kosten €44,00


Afspraak maken kan door mij te mailen en je  email adres achter te laten, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Stuurt een email naar:  Natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl.  Er word gezorgd dat deze mail bij de desbetreffende persoon terecht komt, deze neemt dan contact met je op voor een afspraak in te boeken.

 

image_pdfimage_print