Div.testen

In de winkel en praktijk gedeeltes bieden wij verschillende testen uit. Om een test te laten doen, moet je wel even een afspraak maken (via email) Voordat je een afspraak maakt kijk dan even op de site wanneer welke therapeut aanwezig is, afspraken dienen twee weken van te voren aangegeven te worden via de email. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Itovi scan
  • Kinesiologietest

Aromatherapie is helemaal hot.
Maar wat heb je dan nodig?
Wij bieden in de praktijk en winkel de gratis iTovi scan aan.

Na het scannen kan je bij mij jou olie aankopen.
Wat er op vooraad is kan je zo meenemen, niet op vooraad dan word deze voor je besteld. ( Ik vraag wel van tevoren te betalen.)

Als je bij mij een itovi test laat doen en daarna de olie die eruit komt bij mij besteld dan krijg je de test gratis.

Wil je een blend samengesteld hebben kost deze €20,00. (roller en de olie die uit de test komen)


De iTOVi scanner kan ik inzetten om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek als mentaal vlak.

​Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde.Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de ITOVI. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. De ITOVI meet deze reacties.Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.  Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk ITOVI rapport. Op basis van dit rapport zal de ITOVI App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageert.​Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen.De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen.


Spiertest / kinesiologie

Naast het fysieke lichaam, werken we in het alternatieve circuit met energiesystemen. Om je lichaam zit een aura, heb je chakra’s en zijn er ook nog meridianen. Onder andere de Chinese geneeswijze, waaronder acupunctuur, werkt hiermee. Zoals bloedonderzoek in het reguliere circuit veel vertelt over hoe je er fysiek bij staat, zo vertelt je energieveld veel over hoe je er energetisch voor staat. Door middel van handmatige spiertests worden energieblokkades in het lichaam opgespoord.Bij de spiertest wordt een arm in een positie gebracht waardoor één bepaalde spier wordt geïsoleerd. Ik oefen een zachte druk uit op deze spier, om te kijken of deze voldoende energie heeft om die te weerstaan. Wanneer dit niet het geval is, wordt de test ‘zwak’ genoemd en is er sprake van een onbalans.Naast een algeheel beeld van je energieniveau, kun je ook vragen stellen aan je lichaam. Jouw lichaam weet als geen ander of iets goed of niet goed voor je is. Bijvoorbeeld of bepaalde voeding goed voor je is en of je voedingssupplementen nodig hebt en welke dosering. Door middel van vragen die beantwoord kunnen worden met “ja” of “nee”, krijg je antwoord van jouw eigen lichaam.


*Heeft u klachten adviseer altijd je huisarts hierover. De check is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose en/of behandeling. Het gebruik van informatie uit deze checkmethode en eventuele beslissingen, die u op basis van die informatie neemt, is voor uw eigen verantwoordelijkheid.

image_pdfimage_print