Migraine, hoofdpijn

Behandelplan migraine, hoofdpijn klachten:

In dit behandelplan werk ik met  vast Asp naalden. Bij allerlei migraine/hoofdpijn klachten kan ik een behandelplan in starten,

Met overleg gaan we bekijken wat haalbaar is, de aantallen behandelingen kunnen hierdoor variëren, dit heeft te maken met de klacht en de behandeling die opgezet word, mijn doel is je geheel pijn vrij en soepel mijn praktijk te verlaten. Helaas lukt dit meestal niet met 3 consulten, hou rekening mee dat migraine/hoofdpijn iets meer achtergrond heeft, en daardoor ook iets langer kan duren dan de gebruikelijke behandelingen.

Een optie is om een stoelmassage behandeling erbij in te zetten, zodat we ook de spieren losser gaan maken. Een stoelbehandeling zit niet standaard bij dit consult in, deze kunnen we wel tegelijk inplannen met een afspraak. De kosten van de stoelbehandeling komen er bij.

Ik heb in mijn praktijk al meerdere mensen mogen helpen met enkel de ooracupunctuur waardoor een klacht opgelost is wat al jaren aanwezig was, waar meerdere therapieën mee bezig is geweest maar dit resultaat nooit gehad heeft.

Wetenschappelijke ondersteunend artikelen kan je hier vinden→ Link.

 


M Bonnema schreef via email dit bericht naar me toe: 7-9-2018

Door ooracupunctuur en supplementen van “Op het goede spoor” is mijn aantal  migraine-aanvallen afgenomen met 75%. Een resultaat dat ik in twintig jaar met geen enkele andere behandeling heb bereikt. Dankbaar!

image_pdfimage_print