Cursus en ondernemersavonden.

Geregeld geven wij diversen workshops in de winkel en in de “huiskamer”

Cursus Aromatherapie

Aromatherapie is hot!
Wil je graag leren hoe je essentiële oliën kunt inzetten voor jouw gezondheid of die van anderen?

Aromatherapie is een natuurgeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële of etherische olie van: kruiden, vruchten, bloesem, bloemen, blad, zaad, schil of schors van het hout van stam, takken of de wortels van een plant. De stoffen die voor de etherische olie gewonnen worden uit de plant, hebben binnen de plant een functie: ze beschermen bijvoorbeeld deze plant tegen insecten. In de aromatherapie gaan we ervan uit dat ook voor mensen deze olie een geneeskrachtige werking heeft. Voor ieder ongemak, lichamelijk of emotioneel, een andere olie. Je kunt er zelfs je huis mee schoonmaken.
Elke essentiële olie heeft zijn eigen kenmerken. In deze cursus maak je kennis met uiteenlopende essentiële oliën, hun werking en hoe je deze op een veilige manier kunt gebruiken.

Aromatherapie kan uitwendig toegepast worden; door onder andere via massage, compressen of een bad op de huid aangebracht te worden of middels inhalatie van de olie: door middel van een verdamper.

Bij sommige workshops moet je even opgeven dat je langskomt, bij andere zijn het vrije doorloop. Lees even goed bij het item hoe of wat.

Opgeven voor een workshop gaat via de email, Opgeven kan tot een week van te voren.Mocht je toch niet kunnen, afzeggen kan tot 5 dagen van te voren, daarna berekenen wij een onkosten vergoeding.Je betaald dan de helft van de avond. Door je op te geven ga je automatische hiermee akkoord.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en  mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door.(minimaal 4 personen) Opgeven doe je via email: natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl

De cursus wordt gegeven in: de winkel zelf. De datums kan je vinden bij de agenda items.

In de zomervakantie hebben wij een pauze.

Adres: Warmoesstraat 6, St.Annaparochie.


Speciale ondernemers avonden:

Op’t Goede Spoor, Reform&More en Praktijk Other Care is op zoek naar nieuwe teamleden.

Wil je graag een eigen bedrijf in natuurlijke gezondheid starten, jouw activiteiten uitbouwen of iets naast jouw huidige werk doen? Wij zijn op zoek naar jou wanneer je met therapeutische essentiële oliën aan het werk wilt. Kennis van essentiële oliën is niet nodig. Je wordt door ons begeleid en we helpen jouw gezondheidsbedrijf succesvol te maken. Heb je interesse in mensen, hun gezondheidsuitdagingen en natuurlijke gezondheidszorg?
Wij bieden jou:
Gratis begeleiding op gebied van persoonlijke ontwikkeling en de zakelijke kant.
Verdiensten kunnen zo hoog worden als je zelf wilt. Over het algemeen geldt: hoe enthousiaster en hoe meer uur je werkt, hoe hoger de omzet.

Wij organiseren hiervoor een gezellige huiskamer avond, heerlijk in ontspannen sfeer word jou de uitleg geven hoe je jouw bedrijf met de oliën kan opzetten, hoe alles werkt, bestellen, lrp, pvp en natuurlijk laten we bepaalde oliën ruiken, etc.

Deze avond is gratis, koffie en thee is aanwezig. De avond wordt gegeven met zes geïnteresseerde mensen die nog niet bekend zijn met doTerra. Mail me bij interesse: natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl Adres: Meinnertswei 66, Minnertsga.


Ik vind de doTerra oliën heerlijk, echt een aanrader

image_pdfimage_print