iTovi test

Aromatherapie is helemaal hot.
Maar wat heb je dan nodig?
Wij bieden in de praktijk en winkel de gratis iTovi scan aan.

Na het scannen kan je bij mij jou olie aankopen.
Wat er op vooraad is kan je zo meenemen, niet op vooraad dan word deze voor je besteld. ( Ik vraag wel van tevoren te betalen.)

Als je bij mij een itovi test laat doen en daarna de olie die eruit komt bij mij besteld dan krijg je de test gratis.

Wil je een blend samengesteld hebben kost deze €20,00. (roller en de olie die uit de test komen)


De iTOVi scanner kan ik inzetten om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek als mentaal vlak.

​Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde.Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de ITOVI. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. De ITOVI meet deze reacties.Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.  Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk ITOVI rapport. Op basis van dit rapport zal de ITOVI App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageert.​Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen.De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen.

 

image_pdfimage_print