doTerra avonden.

 

Wil je ook terug naar de tijd dat heling nog plaatsvond met pure middelen uit de natuur? Ontdek hoe je de inhoud van je medicijnkastje kan vervangen met krachtige, snel en efficiënt werkende essentiële oliën van medicinale kwaliteit.
Etherische oliën bieden geheel natuurlijke oplossingen bij pijn, allergieën, huidproblemen, inslaap- en doodslaapproblemen, stemmingswisselingen, concentratiestoornissen en nog meer gezondheidsuitdagingen.
Tijdens de lezing kan je de zuivere kracht en het heerlijke aroma van pure essentiële oliën van medicinale kwaliteit ervaren en je kennis verbreden in het gebruik van Aroma therapie.

Op bepaalde avonden organiseer ik deze cursussen  in mijn winkel. Van 20.00 tot 21.00 uur.

Leden van ons team (ingeschreven) €5 euro. Niet ingeschreven €7.50.

De uitleg op de avond word veelal verzorgt door Sabine Mooijweer.

Deze avond word gegeven voor teamleden van ons,mensen die bij ons team willen met een inschrijving en  mensen die bij mij hun doTerra oliën bestellen. De ruimte is te beperkt om anderen die bij een ander team ingeschreven staan uit te nodigen.

Opgeven voor deze avond is belangrijk, bij voldoende deelnamen gaat de avond door.(minimaal 4 personen) Opgeven doe je via email: natuurwinkel@ophetgoedespoor.nl


Wil je producten bestellen:

https://www.mydoterra.com/othercareclaudia/#/

Kom je er niet uit dan kan je via deze pagina  bekijken hoe dit moet. Lukt het niet neem dan contact met me op.

Uitleg over de doTerra oliën doe ik niet in de winkel, daar hebben we de avonden voor gecreëerd, doTerra is geen winkelverkoop, en behoord bij mij in de praktijk, je mag altijd een consult boeken mocht je er niet uit komen, dit kan bij Sabine en bij mij (ook eventueel mogelijk met de iTovi test)

________________________________________________________________________________

Op’t Goede Spoor, Reform&More.
Warmoesstraat 6, 9076DN, St Annaparochie

Ik vind de doTerra oliën heerlijk, echt een aanrader.

Heb jij facebook , voeg me dan toe, we hebben voor dit item ook een aparte facebook pagina, voor de mensen die op de avonden aanwezig zijn en actief mee willen doen.

image_pdfimage_print