Voedingsadvies

Bij de praktijk zit een mogelijkheid om voedingsadvies te krijgen.

Wil jij hulp met gezonde voedingskeuze, weten welke voeding je beter kan laten staan? Hierin bieden wij persoonlijke begeleiding in krijgen. Claudia van Praktijk Other Care werkt met diversen voedingstherapieën.

Als je in de praktijk komt voor advies, word je met een speciale weegschaal gewogen. Hiermee kunnen we de botmassa, vetmassa, vochtmassa, spiermassa, bmi en leeftijd en gewicht opmeten. Je krijg het voedingspiramide dagboekje mee om dagelijks te noteren hoe het gaat. Dit word besproken tijdens de volgende consult afspraak. Tussen de consulten door word je gewogen, je kan dan een extra weegmoment aanvragen.

Ik werk met voedingssupplementen die jou ondersteuning geven. Want je kan niet je voeding omgooien zonder te korten in de mineralen en vitamines te krijgen, om dit te verkomen zet ik supplementen in. Ik werk met natuur zuivere en biologische producten.

Aan de hand van jou speciale wensen gaan we een behandelplan opzetten. Je krijg email ondersteuning en natuurlijk bestaat er een Facebook* pagina groep om te bepraten met elkaar wat je ervaart (*Nieuw-facebook pagina is in de maak)