VitamineCheck

Nieuw bij de Winkel Op’t Goede Spoor, Reform&More en in de Praktijk aanwezig, de Vitamine check.

 
Je gezondheid doet ertoe! – Laat niets aan het toeval over.
VitastiqCheck is een nieuwe en innovatieve check die inzicht geeft in je vitamine- en mineralenniveaus. De speciale checkpen geeft je informatie en persoonlijk advies over vitaminen en mineralen en de voedingsmiddelen waarin je deze bouwstenen vindt. Vitastiqcheck geeft je de mogelijkheid om een goede gezondheid te behouden en een betere kwaliteit van leven te handhaven.
 
Noodzakelijke voedingsstoffen
Vitaminen en mineralen zijn noodzakelijke voedingsstoffen, waarvan het lichaam van ieder afzonderlijk een verschillende hoeveelheid nodig heeft. Ons lichaam kan ze niet zelf aanmaken: ze moeten worden ingenomen via de voeding of voedingssupplementen. Meestal wordt een vitamine- of mineralentekort pas geconstateerd nadat de symptomen van dit tekort al aanwezig zijn.
De check helpt om klachten te voorkomen en werkt dus preventief.
Preventie
Met deze check kun je door regelmatig te meten je vitaminen en mineralenniveaus bijhouden en blijf je zelf de controle over je gezondheid behouden.  Het geeft tijdig inzicht en je kunt bijsturen waar gewenst. 

Vitastiq is een innovatief concept dat de uitvoerig geteste en bewezen EAV methode combineert met een smartphone. Hiermee kan eenvoudig vitaminen- en mineralenniveaus worden gecontroleerd. Vitastiq meet 30 essentiële vitaminen en mineralen in het lichaam:

Vitamine A Biotine Magnesium
Vitamine B1 Calcium Mangaan
Vitamine B2 Chroom Omega 3-6
Vitamine B3 Co-enzym Q10 Pepsine
Vitamine B5 Foliumzuur Selenium
Vitamine B6 Glucosamine Zink
Vitamine B12 IJzer  Natrium
Vitamine C Jodium
Vitamine D Kalium
Vitamine E Koper

Je kan bij ons voor deze speciale check terecht, we werken er mee in de winkel en praktijk.

Basis check  €15,00. (blauwe letters, hand test ) Met de basis check kom je al een heel eind.

Check test 2 (roze en blauwe letter, hand en voet test) €28,50 wil je hierbij de uitslag als email ontvangen vraag ik hier een €1,00 extra voor.

Check test 3 (geel letters) is een kleine extra test die gedaan kan worden bij de roze test €32,50 

Kom je de eerste keer voor een vitamine check kan je via de webwinkel een éénmalige korting aanvragen, dit met de code CHECK 1 in leverbaar op de basis check.

 

Een test laten doen : De test uitslag word daarna in de winkel vluchtig doorgenomen om te bekijken welke echt gelijk aangevuld “moet”worden, de gehele test uitslag krijg je per mail toegestuurd, (dit is alleen bij consult en test) nadat je dit thuis doorgelezen heb, kan je daarmee zelf bepalen of je daar in aanvulling wil.

Als je een afspraak maakt, laat dan je email adres even achter, ik heb nodig voor de tijd; Je naam, je geboorte datum, gewicht,lengte en of je een vrouw of man bent. Maak voor deze check even een afspraak in de winkel.


De andere vitamines die nog omschreven staan, daarvoor is er de  mogelijkheid om te laten testen. Je kan dan terecht bij mijn natuurgeneeskundige Sabine Mooijweer van praktijk Adentieve therapie.

Sabine komt naar de praktijk in St Annaparochie toe.

       

 

*Heeft u klachten adviseer altijd je huisarts hierover. De check is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose en/of behandeling. Het gebruik van informatie uit deze checkmethode en eventuele beslissingen, die u op basis van die informatie neemt, is voor uw eigen verantwoordelijkheid.