Kinesiologietest

Kinesiologietest/Spiertest

Naast het fysieke lichaam, werken we in het alternatieve circuit met energiesystemen. Om je lichaam zit een aura, heb je chakra’s en zijn er ook nog meridianen. Onder andere de Chinese geneeswijze, waaronder acupunctuur, werkt hiermee. Zoals bloedonderzoek in het reguliere circuit veel vertelt over hoe je er fysiek bij staat, zo vertelt je energieveld veel over hoe je er energetisch voor staat. Door middel van handmatige spiertests worden energieblokkades in het lichaam opgespoord.

Bij de spiertest wordt een arm in een positie gebracht waardoor één bepaalde spier wordt geïsoleerd. Ik oefen een zachte druk uit op deze spier, om te kijken of deze voldoende energie heeft om die te weerstaan. Wanneer dit niet het geval is, wordt de test ‘zwak’ genoemd en is er sprake van een onbalans.

Naast een algeheel beeld van je energieniveau, kun je ook vragen stellen aan je lichaam. Jouw lichaam weet als geen ander of iets goed of niet goed voor je is. Bijvoorbeeld of bepaalde voeding goed voor je is en of je voedingssupplementen nodig hebt en welke dosering. Door middel van vragen die beantwoord kunnen worden met “ja” of “nee”, krijg je antwoord van jouw eigen lichaam.

Je kan bij Sabinne Mooijweer terecht voor deze test.