iTovi test

De iTOVi scanner kan ik inzetten om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek als mentaal vlak.

​Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de ITOVI. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. De ITOVI meet deze reacties.Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.  Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk ITOVI rapport. Op basis van dit rapport zal de ITOVI App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageert.

​Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen.

​De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook dieren

​Boek een iTOVi scan en ontdek welke oliën jou kunnen helpen om in balans te komen.De kosten voor een iTOVi scan zijn €15,- in de praktijk en winkel.

iTOViscan met rapport per mail € 15,-
Personal Blend € 25,- 

Bestel je jouw DōTERRA producten al via de winkel en of praktijk Other Care? Dan zijn de kosten €4,95 p.p. voor jou en je gezinsleden. Wil je vervolgens aan de slag met een aantal oliën, supplementen en of cosmetica  die geadviseerd worden vanuit de iTOVi scan bestel ik deze voor je.

Boek direct een iTOVi scan.

Ben jij al  ingeschreven door mij, zit je in mijn team:  Op’t Goede Spoor doTerra Team,  kom je op de informatie avonden over doTerra en ben jij geen teamlid maar  bestel je via mijn site………dan bied ik deze scan op de informatie avonden gratis aan. (In de pauze, en-of van te voren als we beginnen) 

Met de iTOVI scan kan ik ook advies geven met de oliën van Tisserand, niet de Blends maar wel de losse oliën als dit uit te test komt, mocht je interesse meer naar dit merk gaan.