Cirkel of love & behandeling.

De Circle of Love bevat in de top een kleurrijke Angel Aura edelsteen.

Verder is er in verwerkt bergkristal, herkimer, shungite, elestiaal kwarts, toermalijn, citrien, koper en messing. Deze Circle of Love is uitermate geschikt voor (chakra)healingen, meditatie en meditatie.

Angel aura

Angel aura is een bergkristal met een soort olieachtige glans waarin een regenboogkleuren is te zien zijn. Vanwege de serene werking wordt het een engelensteen genoemd. Angel aura heeft meerdere mooie eigenschappen, het heeft een connectie met het engelenrijk, het geeft spirituele inzichten en het is een krachtige reiniger van je ziel en lichaam. Het geeft een hoge stimulans bij het mediteren door de hoge trilling. Het reinigt en stimuleert al je chakra’s. Het bevrijdt je van negatieve energie in je aura en voorkomt het energetisch wegzuigen van je energie.

Bergkristal

Bergkristal geeft zelfvertrouwen en bevordert energie. Het is uitermate geschikt voor healings en energetisch werk. Het versterkt de werking van andere stenen. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert het concentratie en helder denken.

Herkimer

Herkimer diamanten hebben een sterke lichtkracht en het zijn krachtige healers. Ze zijn verbonden een hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door de vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Daarom een krachtige werking van de herkimer in een orgonite. Ze beschermen daarmee ook krachtig tegen onder meer straling. Ze maken je aura helder en schonen je energie. Ze verhogen daarmee je trilling.

Elestiaal kwarts

Elestiaal kwarts is een gelaagd kristal. De lagen groeien over elkaar heen, daarom noemt men het ook wel krokodillenkwarts. Elestiaal heeft sterk helende eigenschappen. Het bevat zeer oude kennis en een diepe wijsheid.  Het opent je kruinchakra en zet je hele systeem in een hogere lichttrilling.

Elestiaal werkt in op vele lagen tegelijk en legt wat dieper vast zit bloot. Tegelijkertijd betekent dat ook dat je Elestiaal niet in moet zetten als je (nog) niet bereid bent, of er nog niet aan toe bent, deze blokkades te verwijderen. Fysiek werkt Elestiaal reinigend, dus werk je hiermee drink dan veel water om de vrijgekomen afvalstoffen goed af te kunnen voeren.

Verwerkt in orgonite is Elestiaal kwarts nog krachtiger. Zet de orgonite bij je neer, hou het vast, mediteer er mee of slaap er mee. Dan is de energetische werking al snel voelbaar. Doseer dit echter wel.Tenslotte zijn je blokkades ook niet in één dag ontstaan.

Citrien

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, tevreden en actief. Het geeft zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert creativiteit.

Toermalijn 

Toermalijn werkt aardend, reinigend en beschermend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren. Het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Zwarte toermalijn heeft de sterkst aardende en beschermende werking van alle toermalijnsoorten en beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen zwarte magie, voodoo en vervloekingen en tegen negatieve gedachten en zorgen.

 

Shungite

Shungite is de krachtigste en beschermende steen. Het zuivert water, lucht en de ruimte om je heen. Het beschermt tegen elektromagnetische straling. Het versterkt daarnaast het immuunsysteem.
Het werkt op het emotionele, mentale en spirituele lichaam, Het werkt ook op het immuunsysteem.
Shungite neutraliseert ruimtes met elektromagnetische straling.
Het balanceert de aura en is rustgevend bij stress en depressies.
Shungite werkt enorm energetisch reinigend.
Daarnaast gedraagt het zich als supergeleider voor elektrische stroom en biedt optimale bescherming tegen elektromagnetische straling.

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in orgonite staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.