AromaTouch Techniek

Wat is AromaTouch techniek:

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een speciale massagetechniek.

Deze massage geef ik allen op item dagen en kan u niet zo boeken in de praktijk. Wil je meer weten over de item dagen hou dan deze pagina in de gaten.

Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de reflexzones op de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren.De essentiële oliën doen het werk.

Wat kan de AromaTouch techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen:
1. Stress vermindering
2. Versterken van uw immuunsysteem
3. Ontstekingen in uw lichaam verminderen
4. En het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen
via het zenuwstelsel (homeostase).

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. Door de geuren die vrijkomen van de essentiële oliën merk je tijdens de massage dat het werkt voor lichaam en geest. De olie en de aanraking brengt ultieme ontspanning en helpt je lichaam door het zelfgenezend vermogen te stimuleren

De therapeutische oliën die gebruikt worden:

stap 1: Balance & Lavendel

stap 2: Melaleuca (teatree) & On Guard

stap 3: AromaTouch & Deepblue

stap 4: Wilde Sinaasappel & Pepermunt

We masseren het hoofd, oren, rug, schouders en de voeten. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. De sokken en bovenkleding moeten hiervoor uit, de rest blijft aan. Na de massage krijg je nog een heerlijk glas water om even bij te komen van de massage. Mogelijkheid voor een eventuele kort consult van 10 minuten. Het gehele behandeling duurt 60 minuten. Kosten hiervoor staan bij het item tarieven.

Natuurlijk is het bij mij in de praktijk ook mogelijk om een massage aan te passen met ander oliën die je inzet bij lichamelijke klachten ( denkend aan hormoonhuishouding, afvallen, etc.Dit heet geen aromatouch techniek maar aromamassage)

Contra-indicatie: pure essentiële olie zijn hoog geconcentreerde stoffen. Het is niet mogelijk om deze massage te ondergaan in de laatste 3 maanden van de zwangerschap, als je borstvoeding geeft, bij het gebruik van bloedverdunners.Ik heb er voor gekozen om geen mannen te masseren, ik verwijs je dan graag door naar mijn collega Sabine Mooijweer.

Een aromatouche massage word op een evenementendagen gegeven, en kan bij Claudia niet zo geboekt worden. Eventueel wel bij Sabine Mooijweer.