Aromatouch Handmassage

Het is een weldaad om onze handen een ontspannende handmassage te geven!

De ingenieuze handen zijn de hele dag actief bezig met schrijven, typen, afwassen, communiceren, dragen, verzorgen etc.

Door massage worden de spieren & huid beter doorbloed, spanningen los gekneed en afvalstoffen afgevoerd. Het kan tevens RSI-klachten verlichten of helpen voorkomen. Aandacht voor onze veelzijdige handen maakt ze zachter en gevoeliger.
Een Handmassage is zowel “hemels” als aardend, en geeft tevens ontspanning in het hele lichaam.

Ik werk hierbij met twee oliën van doTerra®. De handmassage is een korte maar aangename massage die veel teweeg kan brengen, een aanraking is altijd heel fijn.

De handmassage duurt 15 minuten, kosten kan je vinden bij de tarieven.

Ik heb in het verleden handmassage’s mogen geven op thema avonden in een salon. Een klant die voor de tweede keer kwam vertelde me dat ze nadat ze een handmassage van mij had ontvangen dat haar vingers en duimmuis veel beter en pijnvrij waren, ze had hier veel last van omdat ze werkzaamheden deed waarbij ze vaak haar handen moest gebruiken. Ze had er dan ook voor gekozen om juist nog een keer de avond te komen doen. Omdat haar ervaring van de handmassage zeer positief zijn.

contra-indicaties voor de handmassage zoals plaatselijke ontstekingen, wondjes, blauwe plekken, zwellingen, oedeem, besmettelijke huidziekten.