Complementaire zorg

Complementaire zorg betekent letterlijk ‘aanvullende zorg’. Deze zorg komt dus niet in plaats van de gangbare medische zorg, maar voegt daar iets aan toe. Doel is bijdragen aan het herstel en welbevinden van de patiënt. Welbevinden staat voor gezondheid op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied.

Wij geven in de praktijk complementaire zorg, ook wel natuurgeneeskundige behandelingen.

De behandelingen die wij hier geven zijn niet ziekenfonds verzekerd. Dit is een bewuste keuzen van ons geweest, zodat wij de prijzen laag kunnen houden en geen “aanval”doen op u verzekering en of verplichten om een behandeling vergoed te krijgen en extra bij verzekering te nemen. Bij sommige coachingstrajecten kan je wel in aanmerking komen voor een eventuele vergoeding, je moet hiervoor zelf contact opnemen met de juiste instanties.

Wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden, beroepsvereniging, verzekering en lid van de klachtencommissie

In de praktijk werken met een algemene voorwaarden, deze kan je op mijn site terug lezen.

Gegevens van je bewaren we netjes in een mapje,die enkel ingezien word door de behandelaar . Dit blijven een jaar bewaard en of als de behandeling geheel is afgesloten worden deze vernietigt.

Gegevens van email adressen worden bij Lapasto digitaal bewaard, daar kan je eventueel zelf uitschrijven als je geen standaard mails wil ontvangen. Andere email adressen bewaar ik in mijn Outlookprogramma.

image_pdfimage_print