Coaching gezonde Voeding

Wil jij hulp met gezonde voedingskeuze, weten welke voeding je beter kan laten staan? Hierin bieden wij persoonlijke coaching traject voor.

Via een coaching traject gaan we bekijken wat jouw doelstelling is, wil je afvallen, of wil je enkel een gezonder eetpatroon krijgen.

Wat kan ik hierin voor je betekenen? 

Dit ligt een beetje aan jouw wensen. Ik begeleid je in jouw keuzes. We doen dit samen:

  • Wil je gecoacht worden met gezonde voeding, dan kijken we naar je dagelijks eetpatroon en of we daar verbeterpunten kunnen aanpassen.
  • Wil je gecoacht worden om af te vallen dan gaan we daarmee aan de slag en bespreken we wat je wensen zijn en passen we daar de voeding op aan.  Ik werk met diversen voedingsadviezen, daarmee maak ik een combinatie van. Ik werk onder andere met de voedingspiramide. Bij een coaching traject afvallen krijg je voedingspiramide dagboekje mee om dagelijks te noteren hoe het gaat. Dit word besproken tijdens de volgende consult afspraakt. Bij het eerste consult  word je met een speciale weegschaal gewogen. Hiermee kunnen we de botmassa, vetmassa, vochtmassa, spiermassa, bmi en leeftijd en gewicht opmeten. (indien nodig)

Net iets meer in coaching advies.

Ik kan via de healtscan bekijken welke tekorten eventueel aanwezig zijn, en daar het advies op aanvullen.

Ik werk met voedingssupplementen die jou ondersteuning geven. Want je kan niet je voeding omgooien zonder te korten in de mineralen en vitamines te krijgen, om dit te verkomen zet ik supplementen in. Ik werk met natuur zuivere en biologische producten.

  • Coaching Traject : gezonde voeding € 45,00 per consult.
  • Coaching Traject afvallen: voedingspiramide €55,00 per consult (wegen+dagboekje+korte scan)

image_pdfimage_print