Coaching traject: terug naar jezelf.

Ben jij toe om via een coaching jezelf weer terug te vinden.
Je eigen ik weer hervinden. Hierbij kan ik je ondersteunen via een coaching traject met een healing.

Wil jij met jezelf aan de gang en hierbij een coaching-behandeling(met een energetische-behandeling) ontvangen met daarbij een aangepaste op jouw lichaam

Om een extra ondersteuning te geven aan jouw eigen traject maak ik gebruik etherische olieblend. Tijdens de coaching maak ik gebruik van een heerlijke geurolie die speciale ontwikkeld is voor bepaalde doelen te tewerkstellen, deze zorgt ervoor dat er meer energie kan stromen. En jouw weer heerlijk in balans zet.

We bespreken hoe we dit het beste kunnen toepassen op jouw lichaam en geest. Een behandeling kan liggend en of zittend gegeven worden. Ik reik je bepaalde intentie en ideeën aan, waarmee jezelf mee aan de slag kan.

Een coaching traject heeft 6* sessies nodig. Dit kan verlengt worden naar behoefde.

Ik werk met div.coaching-healingen, je ontvang de energie die op dat moment nodig is.

Na een sessie kan je verschillende emoties doormaken, dit hoort erbij, je kan ervaren dat je meer moet verwerken emotioneel, maar ook lichamelijk. Je kan dit enkele dagen ervaren.

Ook mogelijk op afstand.💫👼💫

  • Coaching traject 6x €396,00 totaal. 
  • Coaching losse sessie- chakra-ooracupunctuur €66,00 per keer.
  • Coaching  losse sessie -healing+blend €84,00 

Mocht jij graag zelf willen gaan werken met energie-energetische behandelingen etc. En hierin een cursus van mij willen na de je eigen sessies, dan is dit mogelijk. We kunnen dit bespreken tijdens de laatste sessie.

* Mijn werkgebied is gefocust op enkel het behandelen van vrouwen.

image_pdfimage_print