Vitaminecheck

 

Healtcheck/Bodyscan.

Wij werken in de winkel met de Corpus Analyser.

U wilt vast graag weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld. Dit kan een preventieve check zijn of wanneer er al fysieke en / of  emotionele klachten of ziekten zijn ontstaan. Deze bodyscan geeft inzicht en vormt de basis voor adviezen ter preventie en verbetering van uw gezondheid.

We kunnen  een korte scan maken om te zien waar tekorten in vitaminen en mineralen zijn, bijvoorbeeld: vitamine D, calcium, magnesium, etc.

Basis vitaminetekorten scan laten doen.

Je kan bij mij  terecht voor twee soorten vitamine scans. Als het rustig is kan dit zo gedaan worden* ik help wel tussen door de andere klanten in de winkel. Ik vraag hiervoor even geduld te hebben en even te wachten. 

test 1: We meten dan enkel de vitamines/vetzuren.

De andere waardes worden dan niet gemeten (spoorelementen, mineralen, co-enzymen en aminozuren)  Een kleine korte basis test komt op €17,50 

Test 2:  Wil je de basis test: vitamines, spoorelementen, mineralen, vetzuren, co-enzymen en aminozuren  Deze test komt op €21,50.

Bij de beiden kleine basis testen  wordt niet uitgelegd waar de vitamines/vetzuren dienen, je krijg eventueel de samenvatting van de test via de e-mailbox toegestuurd.

De kosten van de basis scan hebben we zo goedkoop gedaan zodat de basis check voor iedereen te doen is. Basis scan = een kort bondige kijk op jouw tekorten die eventueel op dit moment aanwezig is. Ik geef aan welke vitamines je te kort hebt, dit door het samenvattend rapport.  Dit kan je later via de email toegestuurd krijgen.

 


Corpus Analyzer :

De Corpus Analyzer Pro is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren.

Hoe werkt het?

  •  Er wordt een aantal gegevens van u ingevoerd in het systeem: naam, leeftijd, gewicht en lengte zijn van belang voor de test.
  • Metalen sieraden moeten even af gedaan worden en de mobiele telefoon gaat uit.
  • U krijgt een teststaaf (metalen staaf) in je hand. Tijdens de scan kan er niet gesproken worden en is het goed zoveel  mogelijk te ontspannen.
  •  De test duurt ongeveer 4-5 minuten voor de vitamine-check 
  • De gegevens worden door de computer verwerkt en opgeslagen.
  • Het resultaat wordt op het scherm getoond.

De Corpus Analyser Pro is een hulpmiddel om de fysieke functies snel te analyseren. U bespaart veel tijd en geld door direct met de meest effectieve therapie aan de gang te gaan.


Je kan op de woensdag, donderdag en vrijdag en zaterdag in de middagen terecht zonder afspraak in de winkel.  Je kan terecht  vanaf 14.00 tot 15.30 uur voor een eventuele test.

De test word tussen door gegeven, het kan daarom heel goed mogelijk zijn dat je even moet wachten als ik de andere klanten bij de toonbank helpt met hun inkopen en eventuele vragen.

Deze test geef ik tussendoor. En word in de winkelruimte  gegeven.

Mocht het veel te druk zijn die dag, vraag ik je om later terug te komen, dan kunnen we bekijken of het dan lukt, in wezen is de test zo gedaan, maar soms kan het gewoon zo uitkomen dat het me niet lukt op die dag ( in verband met besprekingen, bestellingen en of vracht in de winkel zetten) 

 


image_pdfimage_print