Acties

Geregeld hebben wij een bepaalde acties in de winkel en of praktijk. Dit kan je “sneller” volgen via Facebook.

Maar niet iedereen heeft dit, dus daarom hierbij de acties op deze pagina:

Actieperiode : woensdag middag 27 november ’19 vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur
Aromatherapie is helemaal hot.
Maar wat heb je dan nodig?
Wij bieden op deze dag in de winkel de gratis iTovi scan aan.
Dit kan op woensdag middag 27 november ’19 vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Je kan op deze middag zo binnen komen lopen een afspraak maken is niet nodig.
Op deze middag kan je gratis komen scannen, de scan duurt een paar minuten.
We kunnen dan gelijk zien welke olie het beste bij jou op dat moment past. Je kan dan bij mij een blend laten opmaken en of een olie gelijk mee nemen (als deze voorradig is). Een blend maken doen we als het mogelijk is gelijk maar mocht het druk zijn dan vraag ik je om het later op te komen halen. Opsturen is ook mogelijk maar dan komen er verstuur kosten eroverheen.
Kosten van een blend komt normaal op €20,00 euro maar op deze dag betaal je €17,95 (uitgezonderd op hele dure oliën bijvoorbeeld wierookolie, deze zit niet in de actie prijs)
Omdat oliën veel andere toepassingen heeft, leg ik het grote aromatherapie boek op tafel, zo kunnen we op dat moment bekijken wat de toepassing van jouw olie is. Wil jij dit graag per mail ontvangen dan is dit mogelijk maar dan vraag ik wel een kleine vergoeding hiervoor. (€2,00 per email)
De iTovi scan de doTerra lijn, maar natuurlijk is het mogelijk om de gewone olie ook uit de Tisserand lijn te gebruiken. En of gemengd. Dit kan met deze oliën. Het zijn pure oliën zonder toevoegingen.

De iTOVi scanner kan ik inzetten om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek als mentaal vlak.

Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde. Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de ITOVI. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. De ITOVI meet deze reacties. Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden. Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk ITOVI rapport. Op basis van dit rapport zal de ITOVI App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageert. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen.

De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangere, kinderen.

Actie periode is : 5-10 t/m 12-10-2019

Kom je bij mij vanmiddag een healtcheck doen?
We meten dan de basis te korten.
Dit is een kort bondige test.
Je krijg van mij gelijk te horen wat je te korten zijn, en wat ik je adviseer om dan in te nemen.
We doen dit in de winkel, we hebben hier een tafel staan waar jij rustig aan kan gaan zitten voor de test.
Mocht het druk zijn dan moet je wel even geduld hebben. Ik help mijn andere klanten dan tussendoor.
Wil jij meer uitleg van een supplement, dat is mogelijk maar dan nodig ik je uit om dan een afspraak te maken in de praktijk.
Deze test is kort en bondig, we testen de tekorten en dit noteer ik voor je.
Je kan gelijk jou product inkopen ( indien nodig).

We gaan deze actie een paar dagen doen (enkel in de middagen betaal je de actieprijs) De andere middagen zijn: Dinsdagmiddag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Vanaf 13:00-16:30 uur. Zaterdags tot 14.30 uur.

Normaal kost het €12,50
Nu €9,95.

Kom gerust even binnen wandelen om deze test te laten doen.


Wij werken met acties via onze partnersite. Deze heeft dagelijks een actie op de webpagina staan: www.bewustwinkelen.nl

Via deze link kom je bij de folder. Zelf bestellen, bezorgen naar mijn winkel toe is gratis.

image_pdfimage_print